Επιστροφή στο Forum : [Miele] W 604 ανάβει το Dosierung prufen
καλημέρα σας
Εχω ενα πλυντήριο ρούχων Miele w604 πόρτα επάνω , εδώ και αρκετό καιρό μου αναβοσβήνει η ένδειξη Dosierung prufen και το πλυντήριο δεν ξεκινά , καθάρισα όλες τις σωλήνες που είχαν αρκετή βρωμιά δούλεψε για 1 μήνα περίπου και πάλι τα ιδια ......
θα ηθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε τι να κοιτάξω
ευχαριστώ πολύ
Κωστα το led σου αναβει εχει 2 αιτιες.
1-οταν αναβοσβηνει γρηγορα και δεν ξεκιναει η πλυση σημαινει οτι για καποιο λογο η πλακετα βρισκει οτι η εσωτερικη πορτα ειναι ανοιχτη παρολο που εσυ την εχεις κλησει..Σε αυτη την περιπτωση συνηθως η βλαβη ειναι στον μικροδιακοπτη που βρισκεται στο σημειο που ασφαλιζει το κληστρο της εσωτερικης πορτας.
2-οταν αναβει κατα τη διαρκεια της πλυσης σημαινει οτι εχει πολυ αφρο μεσα στον καδο λογο υπερδοσολογιας απορυπαντικου
Σάκη χίλια ευχαριστώ !!!!!
εριξα καθαριστικό σπρέι στο μικροδιακόπτη και πήρε μπρός ελπίζω να μην χρειαστεί λύσιμο .......
Το πιο πιθανο ειναι να χρειαστει να τον αλαξεις συντομα.Το εχω δοκιμασει και εγω γιατι δεν ειχα μαζι μου αλλα δεν κρατησε,μια βδομαδα πηγε.
καλησπέρα σας
Σάκη τελικά σταμάτησε πάλι , θέλει αλλαγή ο διακόπτης μήπως ξέρεις αν μπορώ να τον καταργήσω ........ γιατί χρήματα δεν υπάρχουν
ευχαριστώ πολύ
Τον βγαζεις,πας σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ανταλακτικων και αγοραζεις εναν με 1 euro.Τους διακοπτες πορτας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ειναι θεμα ασφαλειας
καλημέρα σας !!!
η επέμβαση πέτυχε , αλλαγή διακόπτη ( καμένος ) στο πορτάκι 14,50 ευρώ ......... δυσκολεύτηκα να βρώ ολοι με έστελναν miele , τελικά βρήκα θηβών Αιγάλεω στον κ Ξύγγη .
Σάκη σ ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου !!!!
Ουτε οι cherry δεν εχουν τοσο. Πηγες σε μαγαζι ηλεκτρονιων; 1 με 3 ευρω έχουν