Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Miele] W 604 ανάβει το Dosierung prufen

SEAWOLF
29-01-17, 10:24
καλημέρα σας

Εχω ενα πλυντήριο ρούχων Miele w604 πόρτα επάνω , εδώ και αρκετό καιρό μου αναβοσβήνει η ένδειξη Dosierung prufen και το πλυντήριο δεν ξεκινά , καθάρισα όλες τις σωλήνες που είχαν αρκετή βρωμιά δούλεψε για 1 μήνα περίπου και πάλι τα ιδια ......
θα ηθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε τι να κοιτάξω

ευχαριστώ πολύ

tipos
29-01-17, 16:39
Κωστα το led σου αναβει εχει 2 αιτιες.
1-οταν αναβοσβηνει γρηγορα και δεν ξεκιναει η πλυση σημαινει οτι για καποιο λογο η πλακετα βρισκει οτι η εσωτερικη πορτα ειναι ανοιχτη παρολο που εσυ την εχεις κλησει..Σε αυτη την περιπτωση συνηθως η βλαβη ειναι στον μικροδιακοπτη που βρισκεται στο σημειο που ασφαλιζει το κληστρο της εσωτερικης πορτας.
2-οταν αναβει κατα τη διαρκεια της πλυσης σημαινει οτι εχει πολυ αφρο μεσα στον καδο λογο υπερδοσολογιας απορυπαντικου

SEAWOLF
30-01-17, 02:28
Σάκη χίλια ευχαριστώ !!!!!
εριξα καθαριστικό σπρέι στο μικροδιακόπτη και πήρε μπρός ελπίζω να μην χρειαστεί λύσιμο .......

tipos
30-01-17, 21:43
Το πιο πιθανο ειναι να χρειαστει να τον αλαξεις συντομα.Το εχω δοκιμασει και εγω γιατι δεν ειχα μαζι μου αλλα δεν κρατησε,μια βδομαδα πηγε.

SEAWOLF
30-01-17, 22:36
καλησπέρα σας

Σάκη τελικά σταμάτησε πάλι , θέλει αλλαγή ο διακόπτης μήπως ξέρεις αν μπορώ να τον καταργήσω ........ γιατί χρήματα δεν υπάρχουν
ευχαριστώ πολύ

tipos
30-01-17, 22:40
Τον βγαζεις,πας σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ανταλακτικων και αγοραζεις εναν με 1 euro.Τους διακοπτες πορτας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ειναι θεμα ασφαλειας

SEAWOLF
31-01-17, 13:24
καλημέρα σας !!!
η επέμβαση πέτυχε , αλλαγή διακόπτη ( καμένος ) στο πορτάκι 14,50 ευρώ ......... δυσκολεύτηκα να βρώ ολοι με έστελναν miele , τελικά βρήκα θηβών Αιγάλεω στον κ Ξύγγη .
Σάκη σ ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου !!!!

klik
31-01-17, 15:12
Ουτε οι cherry δεν εχουν τοσο. Πηγες σε μαγαζι ηλεκτρονιων; 1 με 3 ευρω έχουν