PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] μπαρες led

RADIO6146KISAMOS
20-01-17, 10:54
παιδια εχω κατι τουρκικες tv και εχουν καψει led στα backlight ξερετε που μπορω να βρω τις μπαρες γιατι στη μια ειχα αλλαξει το led αλλα ξανακαψε αλλο.Γι αυτο σκεφτομαι να αλλαξω ολη την μπαρα αλλα δεν ξερω που θα βρω αυτη που χρειαζεται ειναι αυτες με τα χαραχτηριστικα A B C οι οποιες εχουν τα led σε διαφορετικη αποσταση μεταξυ τους η καθε μια και τα χαζοκουτια ειναι 40αρες .

agis68
21-01-17, 12:19
κάτι φταίει που τα καίει καλά είναι πιθανόν και θέμα κατασκευής, (ποιότητας) αλλά δες το ινβερτερ αν δουλεύει σωστά....

nyannaco
21-01-17, 12:31
Εγώ νόμιζα ότι inverter έχουν οι συσκευές με CCFL backlight, οι LED έχουν inverter?

RADIO6146KISAMOS
21-01-17, 13:41
παιδια δεν εχουνε inverter αλλα τροφοδοτουνται με ταση απο το τροφοδοτικο και το ερωτημα ειναι που θα βρω μπαρες με τα led να στε καλα παντως.

manolo
21-01-17, 14:10
Inverter χρειάζονται οι TVs με CCFL backlight όπου εκεί απαιτούνται εκατοντάδες volts για να τροφοδοτηθούν και να ανάψουν οι λάμπες. Τα leds δεν χρειάζονται inverter...

ioannis_83
22-01-17, 18:24
http://www.vrisko.gr/details/bc2e0k4_2g5ga2__7f0hdece1jc3b23d
vestel ειναι?εχω τωρα ενα τετοιο σκουπιδι(turbo-x),εκαιγε συνεχεια led και τωρα σταματησε να σηκωνει ταση στα led.mp3394s,το ενοχο ολοκληρωμενο απο την κατω μερια του psu(smd).για δες κ αυτο.παντως η aswo εχει την 11αδα για 32αρα 14ε τη μια(χ2).δεν ειναι πολυ ακριβα.η αλλη λυση ειναι να κολλησεις αλλο λεντ στο καμμενο.

RADIO6146KISAMOS
23-01-17, 20:33
ειναι vestel και ειναι 40αρες και εχουν 5 καθετες μπαρες οι οποιες εχουν τα χαραχτηριστικα A η μια Β η αλλη καi C η αλλη με τα led στην καθε μια να εχουν αλλη αποσταση.Το θεμα ειναι αν αλλαξω τα led τα υπολοιπα που ειναι καλα στην μπαρα εχουν ζοριστει και δεν θα κρατησουν πολυ και θα τις ξαναφερουν και θα εχω παλι την ιδια διαδικασια να λυνω το πανελ κλπ γι αυτο θελω τις μπαρες.

ioannis_83
23-01-17, 22:35
ειναι vestel και ειναι 40αρες και εχουν 5 καθετες μπαρες οι οποιες εχουν τα χαραχτηριστικα A η μια Β η αλλη καi C η αλλη με τα led στην καθε μια να εχουν αλλη αποσταση.Το θεμα ειναι αν αλλαξω τα led τα υπολοιπα που ειναι καλα στην μπαρα εχουν ζοριστει και δεν θα κρατησουν πολυ και θα τις ξαναφερουν και θα εχω παλι την ιδια διαδικασια να λυνω το πανελ κλπ γι αυτο θελω τις μπαρες.
ε ωραια,αν ειναι διατεθιμενοι να πλερω,παρηγγειλε απ το λινκ π σ εστειλα και τελος.