Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] netbook: Acer Aspire One 531h-0Dk
Καλησπέρα, και χαιρετώ όλο το φόρουμ, μιας και είναι το πρώτο μου ποστ..
Μπαίνω λίγο στα βαθιά..
Έχω αυτό το Netbook
42135
Δούλευε άψογα για 5 χρόνια, ώσπου μια στιγμή με είχε νευριάσει και του έριξα δύο μπουνιές στην μέση του
πληκτρολογίου.. Από τότε δεν ξαναπήρε μπροστά.. Παίζει να βρούμε τι φταίει? το ξέρω είναι λίγο γενικό όλο αυτό που περιγράφω.. Αλλά το είχα αγαπήσει :001_smile:
Φταίει σίγουρα η μπουνιά :)
Μπορει να φταιει και ο ΅Ερμης που ηταν αναδρομος ...........
Intel Atom N270 processor
Screen 10.1 '' / RAM 1GB / HDD 250GB
Wi-Fi 802.11 b / g - Bluetooth 2.0
Windows 7 Starter
Εσπασες τη μητρικη ,δεν αξιζει να ασχοληθεις παλιο και χωρις δυνατοτητες
Παρε σταθερο αν σπασεις πληκτρολογιο πανω στα νευρα σου 5€ ζημια
Το είχα πάει και σε τεχνικό και δεν είχε βγάλει άκρη μου είπε μόνο αντικατάσταση μητρικής.. Απλά ρωτάω μήπως δεν το έψαξε όπως έπρεπε... Ναι είναι παλιό.. το 2008 το είχα πάρει
Η μόνη αναβάθμιση που είχα κάνει ήταν να βάλω 2GB ram, και όμως πήγαινε σφαίρα.. Του είχα βάλει και vbox με 12 λειτουργικά πάνω(desktops,servers,firewalls). Το πρόσεχα πολύ και του είχα κάνει καλό software performance... Και λέω μήπως φτιάχνει για καμιά ψιλοδουλειά όχι πολύ βαριά.
Η μητρική αξίζει να αλλαχτεί αν είναι εκεί το πρόβλημα?
angel_grig
11-08-16, 22:37
H μητρικη στο ebay κανει 55 ευρω http://www.ebay.com/itm/Motherboard-Acer-Aspire-One-531H-MB-S7506-001-DA0ZG8MB6H0-Intel-/181886278000..δεν ξερω εαν μπορεις να την αλλαξεις εσυ..
Ψαξε αγγελιες για καποιο με σπασμενη οθονη.θα βρεις σιγουρα με λιγη υπομονη.
H μητρικη στο ebay κανει 55 ευρω http://www.ebay.com/itm/Motherboard-Acer-Aspire-One-531H-MB-S7506-001-DA0ZG8MB6H0-Intel-/181886278000..δεν ξερω εαν μπορεις να την αλλαξεις εσυ..
Μάλλον θα την αγοράσω και θα προσπαθήσω να την βάλω πάνω.. όταν το άνοιξα πριν κάτι χρόνια είχα σπάσει τα πλαστικά σε 2 σημεία αλλά δεν πειράζει.
Αν με νευριάσει και τώρα του ρίχνω άλλες 2 μπουνιές :001_huh:
και μονοβολο για να το ευχαριστηθεις
Μάλλον θα την αγοράσω και θα προσπαθήσω να την βάλω πάνω.. όταν το άνοιξα πριν κάτι χρόνια είχα σπάσει τα πλαστικά σε 2 σημεία αλλά δεν πειράζει.
Αν με νευριάσει και τώρα του ρίχνω άλλες 2 μπουνιές :001_huh: