PDA

Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] Προβλημα με τροφοδοτικο FP-650W

Zombarxos
20-07-16, 14:31
Εχω αυτο το τροφοδοτικο και μετα απο ανακάλυψη οτι σχεδόν φλέγεται το άνοιξα το ξεσκόνισα και ανακάλυψα μετα οτι ο fan δεν δουλευει!ειναι συνδεδεμένος πανο στ πλακετα με κούμπωμα οχι απλη ένωση.Μου φενεται απιθανο να τ πεξε μιας και τ χω καμια 7 ετια το τροφοδοτικο και ειναι τζαμι και ενως φιλου ιδιο ακομα δουλευει!τ μπορω να κανω να τ βγαλω φτινα,μιας και ουτε 50 ευρο δεν περισσεύουν για καινούργιο.εβαλα στο pc ενα αλλο 450ρι αλλα δεν μ τ λεει καλα ουτε αυτου ο ανεμιστηρας δουλευει αλλα ειναι και turbo-x και τοσο καιρο δεν μ χει βγαλει προβλημα στο αλλο pc.αλλα σε αυτο το Pc που τ βαλα μου ανοιγει και μετα απο λιγο κλεινει..και δεν εχει και τ ιδια καλοδια..αμα υπαρχει καποιος φιλοτιμος να βοηθησει θα στειλω και photo απο τ βυσματα.

qsd330
20-07-16, 16:13
θα βρεις παρα πολλους στην αγορα να τον αντικαταστησεις και ετοιμους με το βισμα να τον κουμπωσεις κατευθειαν. κοιτα μονο να εχει τα ιδια χαρακτηρηστηκα
οσο γοα το fun ανετα τα παιζουν λογω σκονης μην το συγκρινεις με αλλα

Zombarxos
20-07-16, 17:32
http://www.coolermaster.com/cooling/case-fan/sickleflow-120-2000rpm-blue-led/ βρηκα αυτον εδω αλλα λεει 3 το 4 pin.εμενα το τροφοτικο εχει 2 Pin μονο..πως τ φτιαχνω αυτο?

qsd330
20-07-16, 17:43
θα εχει 3 καλωδια μαυρο κοκκινο κιτρινο
συνδεεις το κοκκινο και το μαυρο
το κιτρινο δεν το συνδεεις .. ειναι για να βλεπεισ ταχυτητα