Επιστροφή στο Forum : [Pitsos] Πλυντήριο πιάτων DIS 6405 - Δεν ξεκινά κανένα πρόγραμμα
Το πλυντήριο λόγω απουσίας από το σπίτι για μεγάλο διάστημα (ίσως και πάνω από ένα έτος) έμεινε σε αδράνεια.
Έως τότε λειτουργούσε κανονικά.
Τώρα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν το θέσει κανείς σε λειτουργία, κάνει ένα κλίκ και κατόπιν δε κάνει απολύτως τίποτε (δεν παίρνει νερό, δεν κάνει καμία κίνηση και παραμένει στάσιμο με τα ενδεικτικά λαμπάκια να ανάβουν συνεχώς).
Ζήτησα και κατέβασα τις οδηγίες χρήσης από την pitsos.gr, αλλά ενώ το μοντέλλο να αναφέρεται σωστά (DIS 6405) στο έντυπο που κατέβηκε, ο πίνακας ελέγχου έχει τεράστιες διαφορές με το μοντέλλο που έχω εμπρός μου!
Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να τρέχει;;;
να ξεκινησουμε απο τα βασικα που ειναι και απλα? εχει ρευμα η μπριζα? ειναι ανοικτος ο διακοπτης του νερου?
χωρις προθεση να προσβαλω αλλα καμια φορα δεν ξερεις.
να ξεκινησουμε απο τα βασικα που ειναι και απλα? εχει ρευμα η μπριζα? ειναι ανοικτος ο διακοπτης του νερου?
χωρις προθεση να προσβαλω αλλα καμια φορα δεν ξερεις.
Κι εγώ δεν θέλω να υποτιμήσω τις διαθέσεις σου αγαπητέ μου, αλλά ένας επαγγελματίας ηλεκτρονικός, το πρώτο βήμα που κάνει είναι να ερευνήσει αν υπάρχου οι προϋποθέσεις να λειτουργήσει μία συσκευή!!!!
Απάντηση στις ερωτήσεις σου:
1) ΝΑΙ υπάρχει ρεύμα (αλλιώς δεν θα άναβε κανένα ενδεικτικό)
2) ΝΑΙ υπάρχει τροφοδοσία νερού (κανείς δεν έχει αλλάξει το παραμικρό έκτοτε που λειτουργούσε κανονικά).
Έγραψα επίσης ότι ακούγονται κάποιοι ελαφρείς ήχοι (μεταξύ αυτων κι ένα πολύ ελαφρύ "κλικ") όταν επιλέγει κανείς ένα πρόγραμμα. Όμως μετά από αυτά παραμένουν αναμμένα σταθερά κάποια ενδεικτικά (όπως το ενδεικτικό "πλύση") χωρίς καμμία άλλη πρόοδο!
https://www.scribd.com/doc/70891864/Bosch-Dishwasher-Service-Training σελιδα 61
Κι εγώ δεν θέλω να υποτιμήσω τις διαθέσεις σου αγαπητέ μου, αλλά ένας επαγγελματίας ηλεκτρονικός, το πρώτο βήμα που κάνει είναι να ερευνήσει αν υπάρχου οι προϋποθέσεις να λειτουργήσει μία συσκευή!!!!
Απάντηση στις ερωτήσεις σου:
1) ΝΑΙ υπάρχει ρεύμα (αλλιώς δεν θα άναβε κανένα ενδεικτικό)
2) ΝΑΙ υπάρχει τροφοδοσία νερού (κανείς δεν έχει αλλάξει το παραμικρό έκτοτε που λειτουργούσε κανονικά).
Έγραψα επίσης ότι ακούγονται κάποιοι ελαφρείς ήχοι (μεταξύ αυτων κι ένα πολύ ελαφρύ "κλικ") όταν επιλέγει κανείς ένα πρόγραμμα. Όμως μετά από αυτά παραμένουν αναμμένα σταθερά κάποια ενδεικτικά (όπως το ενδεικτικό "πλύση") χωρίς καμμία άλλη πρόοδο!
σε αυτο το φορουμ μπαινουν και πολλοι ιδιωτες σαν και μενα, πως θα μπορουσα να γνωριζω την επαγγελματικη σου ιδιοτητα?