Επιστροφή στο Forum : [Οθόνη LG] Οθόνη lg e2242
Liaskas774
14-11-15, 11:46
Καλησπέρα έχω την εν λόγο οθόνη, την ανοίγω και μετά από κάποια δεύτερα κλείνει και ξανά ανοίγει, όχι μόνο το panel, σταματάει να παίρνει ρεύμα.Την αποσυναρμολόγησα και η πίσω πλακέτα, e227809b hxf-s 94v-0 , όταν της δίνω ρεύμα και πατώ το κουμπί να ανοίξει τσιρτσιρίζει ενοχλητικά, όταν την έχω συνδεδεμένη στην οθόνη και όταν την έχω εκτός οθόνης.Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ή αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να το βρω ευχαριστώ!
Ισως να με γελάει το μάτι μου λόγω τηςγωνίας, αλλά ο Π‘148 (ή 149? δεν φαίνεται πολύ καλά, ο 33μF στα 100V) δεν είναι φουσκωμένος; Είναι επίπεδη η πάνω πλευρά του ή όχι;
Liaskas774
19-11-15, 18:45
Σήμερα ξαναέπιασα την οθόνη, άλλαξα τον πυκνωτή και συνεχίζει στο ίδιο βιολί. Όντως ήταν ελαφρά φουσκωμένος!
Το τροφοδοτικό το έχεις ελέγξει; Έχεις μετρήσει τάσεις;
Liaskas774
19-11-15, 21:28
Το τροφοδοτικό βγάζει 19 volt, τόσο λέει ότι είναι!
Κάτι άλλο να σου πω δε μέτρησα!
Βασικά θα πρέπει να ελέγξεις-μετρήσεις αν κόβει το εξωτερικό τροφοδοτικό την τάση τροφοδοσίας, την στιγμή που σβήνει.
Αν έχεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό (με ίδια volt,amber και πολικότητα), ή έστω ένα εργαστηριακό τροφοδοτικό, δοκίμασε να δώσεις τροφοδοσία με αυτό.