Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Hp Pavilion dv9000 όλα μαύρα

hliasaaa
25-01-14, 15:36
Φίλοι μου για σας έχω ένα πρόβλημα με ένα laptop hp pavilion dv9000, άλλαξα το λειτουργικό του από vista 64 bit σε windows 7 64bit χωρίς να ξέρω πως η HP δεν υποστηρίζει πάνω από vista σε αυτό το μοντέλο μου έβγαλε πως δεν βρίσκει το driver του πληκτρολογίου έβγαλε μπλε οθόνη πως δημιουργήθηκε πρόβλημα και έσβησε , από κη και μετά ανάβει το μηχάνημα αλλά δεν διαβάζει κανένα driver ούτε πληκτρολόγιο-οθόνη-ποντίκι αλλά ούτε και εξωτερική οθόνη όλα μαύρα αλλά το σύστημα δουλεύει ακούγεται ο ανεμιστήρας και το driver του DVD όταν βάζεις το dvd. Έβγαλα το δίσκο εγκατέστησα τα vista σε άλλον υπολογιστή κατέβασα και τους οδηγούς από την hp για vista για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω γιατί λογικά δεν τους βρίσκει σε αυτό τον υπολογιστή αλλά ούτε στο pavilion διαβάζει το δίσκο . Μήπως κάποιος φίλος έχει κάποια ιδέα πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει, κάθε βοήθεια δεκτή..

xsterg
25-01-14, 17:39
γιατι κανεις τα ευκολα δυσκολα? εγω θα εβγαζα τον σκληρο, θα τον φορμαρα σε ενα αλλο pc η και θα του περναγα το προηγουμενο λειτουργικο και θα ημουν οκ. αφου δεν το υποστηριζει οπως λες, γιατι σωνει και καλα πας να του βαλεις κατι που δεν το παιρνει?
α και κατι αλλο. το λαπτοπ οπυ γραφω αυτην την στιγμη ειναι ενα hp palilion dv4000.

hliasaaa
25-01-14, 18:23
Φίλε μου αυτό έκανα και εγώ έβγαλα τον δίσκο και τον φορμάρισα σε άλλο κομπιούτερ έβαλα και το παλιό λειτουργικό κατέβασα και τα driver αλλά δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω όσο ο δίσκος είναι στο δεύτερο pc γιατί λογικό δεν τα βρίσκει εκεί.

p270
25-01-14, 18:45
bios βλεπεις ;

hliasaaa
25-01-14, 20:36
Τίποτα οθόνη δική του και εξωτερική μαύρη δεν μπουτάρι γιατί δεν βλέπει driver.
bios βλεπεις ;

georged30
25-01-14, 21:34
Εμενα για καρτα γραφικων που τα τιναξε μου μοιαζει αυτη η βλαβη

JOUN
25-01-14, 21:56
Τίποτα οθόνη δική του και εξωτερική μαύρη δεν μπουτάρι γιατί δεν βλέπει driver.
Δεν παει ετσι.Τον driver τον φορτωνει πολυ αργοτερα.Την αρχικη οθονη πρεπει να την βλεπεις ακομη και χωρις καθολου σκληρο.
Αφου μιλαμε για σειρα DV οπως σου ειπανε εχεις προβλημα στην καρτα γραφικων.

hliasaaa
26-01-14, 00:25
Φίλε Γιώργο η motherboard είναι καινούργια του κουτιού μιας εβδομάδας από e-bay Αμερική δούλεψε 2-3 φορές με windows 7 αλλά άρχισε να βγάζει μηνύματα για τα driver δεν πρόλαβα να τα εγκαταστήσω έβγαλε μπλε οθόνη πως δημιουργήθηκε πρόβλημα και έσβησε , από κει και έπειτα ανάβει το μηχάνημα δουλεύει ο ανεμιστήρας αλλά το λαμπάκι του δίσκου είναι σβηστό και το λαμπάκι του wireless είναι αναμμένο πορτοκαλί δεν υπακούει πληκτρολόγιο ούτε ποντίκι και φυσικά και οθόνη το dvd δουλεύει ανάβει το λαμπάκι αλλά χωρίς οθόνη δεν μπορώ να κάνω τίποτα..
Δεν παει ετσι.Τον driver τον φορτωνει πολυ αργοτερα.Την αρχικη οθονη πρεπει να την βλεπεις ακομη και χωρις καθολου σκληρο.
Αφου μιλαμε για σειρα DV οπως σου ειπανε εχεις προβλημα στην καρτα γραφικων.

toni31
26-01-14, 00:36
Ας το πάμε από την αρχή, γιατί νομίζω ότι ήσουν πολύ ¨τυχερός¨ και έπεσε η μια βλάβη πάνω στην άλλη.
Βγάλε σκληρό από το μηχάνημα και ξεκίνησε το, κανονικά θα πρέπει να φορτώσει το BIOS και μετά να σου γράψει ότι δεν βρήκε δίσκο.
Τους οδηγούς, όπως είπε και ο Joun, τους φορτώνει μετά.

eniac22
26-01-14, 19:16
Το ότι είναι καινούργια απο ebay δεν σημαίνει και οτι είναι και πλήρως λειτουργική, πάντως και εγώ το κόβω για πρόβλημα με την κάρτα γραφικών

PATENTAS10
27-01-14, 15:19
και εγώ νομίζω πως πας για κάρτα γραφικών.

ziakosnasos
02-02-14, 00:07
Πολλές <<καινούργιες μητρικές>> απο το ebay είναι επισκευασμένες με reball....:saad:

GeoL
02-02-14, 08:52
Τη στιγμή που ανάβεις τον υπολογιστή από το πλήκτρο power, αυτός κάνει έναν αυτοέλεγχο, ελέγχει μνήμη, κάρτα γραφικών όχι οθόνη, δίσκο κλπ κάνει ένα μπιπ και ξεκινά το boot. Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα στον αυτοέλεγχο, κάνει περισσότερα του ενός μπιπ που ανάλογα με τον αριθμό τους και με τον κατασκευαστή, σε κατευθύνει στο πρόβλημα. Μέχρι να ξεκινήσει το boot δεν έχει να κάνει με drivers. Αν δεν έχεις καθόλου εισαγωγική οθόνη, μπορεί να σημαίνει και πρόβλημα στην οθόνη ή στην καλωδιοταινία της

George3
03-02-14, 23:44
Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να ξεκινάει το bios. αν δεν ξεκινάει δεν έχεις καθόλου εικόνα για motherboard περισσότερο μου κάνει...
Παρόλα αυτά βγάζε μια μια τις συσκευές (δίσκο μνήμες κτλ.) και κάνε reboot... αν πουθενά δεν έχεις μπιπ (καταρχάς) εικόνα κατά δεύτερον μάλλον το motherboard είναι πειραγμένο και συγκεκριμένα η κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη πάνω στο motherboard.
ΥΓ. Γιατί αντικατέστησες το motherboard?