PDA

Επιστροφή στο Forum : Κάμερα δεν δείχνει εικόνα σε dvr

Fu Manchu
11-11-12, 21:50
Καλησπέρα.

Εχω πάρει μια κάμερα ασφαλείας εξωτερική και δεν μπορώ να δω εικόνα στο dvr.

Εβαλα κανονικα ανταπτοράκια BNC στο ομοαξωνικό καλωδίο σύνδεσα ένα στην κάμερα και ένα στο DVR. Μήπως είναι λάθος το ομοαξωνικό που χρησιμοποίησα;

Επίσης έδωσα τάση 12 V στην κάμερα που ήθελε, με ένα μετασχηματιστή που είχα(δουλεύει κανονικά)

Κάνεις έμπειρος να δώσει τα φώτα του;

Ευχαριστώ

vasilimertzani
12-11-12, 10:01
Καλησπέρα.

Εχω πάρει μια κάμερα ασφαλείας εξωτερική και δεν μπορώ να δω εικόνα στο dvr.

Εβαλα κανονικα ανταπτοράκια BNC στο ομοαξωνικό καλωδίο σύνδεσα ένα στην κάμερα και ένα στο DVR. Μήπως είναι λάθος το ομοαξωνικό που χρησιμοποίησα;

Επίσης έδωσα τάση 12 V στην κάμερα που ήθελε, με ένα μετασχηματιστή που είχα(δουλεύει κανονικά)

Κάνεις έμπειρος να δώσει τα φώτα του;

Ευχαριστώ
Δεν κανει μετασχηματιστης.θες τροφοδοτικο για την τροφοδοσια της καμερας.

Fu Manchu
12-11-12, 13:41
Δεν κανει μετασχηματιστης.θες τροφοδοτικο για την τροφοδοσια της καμερας.

Τροφοδοτικό σαν και αυτά από laptop? Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ ένα τροφοδοτικό από τον εξωτερικό μου δίσκο που βγάζει τάση 12V

georged30
12-11-12, 19:07
τσεκαρε το κεντρο του bnc με το εξωτερικο του με ενα πολυμετρο κανονικα δεν πρεπει να σου δειξει τιποτα αν μετρησει αντισταση δεν εφτιαξες σωστα τα bnc και βραχυκυκλωνουν οποτε χανεται ολο το σημα απο την καμερα.

ΚΑΤΣΑΒΙΔΗΣ
30-11-12, 23:20
τσεκαρε το κεντρο του bnc με το εξωτερικο του με ενα πολυμετρο κανονικα δεν πρεπει να σου δειξει τιποτα αν μετρησει αντισταση δεν εφτιαξες σωστα τα bnc και βραχυκυκλωνουν οποτε χανεται ολο το σημα απο την καμερα.

κοιταξε και την ταση μηπως ειναιαναποδα την πατησα εγω