Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με χρώμα σε sharp 37am12sc
έχω μια τηλεόραση sharp 37am12sc και δείχνει ασπρόμαυρα μετά από επισκευή στο τροφοδοτικό(αλλαγή πυκνωτών σε δευτερεύον )έχετε καμμία ιδέα??
Δηλαδη πριν αλλαξεις τους πυκνωτες ειχε χρωμα;Αν ναι κοιτα μην εβαλες καποιον λαθος ή αναποδη πολικοτητα.
Δηλαδη πριν αλλαξεις τους πυκνωτες ειχε χρωμα;Αν ναι κοιτα μην εβαλες καποιον λαθος ή αναποδη πολικοτητα.
Το προβλημα ξεκινησε οτι δεν ανοιγε καθολου .Αλλαξα πυκνωτες και τωρα δειχνει ασπρομαυρα.Εβαλα γεννητρια και δειχνει ασπρομαυρα και με video SCART και με σημα-ΚΕΡΑΙΑ.Υπαρχει πιθανοτητα να εχει κανει reset!! και να εχει μηδενισει τα χρωματα??που νομιζεις οτι πρεπει να ψαξω?εχω το σχεδιο κατεβασμενο απο ιντερνετ.
Σε ευχαριστω εκ των προτερων.
μπες service menu Power off at switch Hold -Volume & +Ch & turn set on switch (set should be service mode) Press Ch+ until NVM (last service setting) Now use volume control on remote change top (red) setting to "C5" Now press "0" on the remote Now put set into standby Now turn set of at switch The set should now be able to be tuned in.κανε ελεγχο στις φισες οτι ειναι κουμπωμενες κανονικα!!!!
οκ μπηκα service mode.Δεν βρηκα σε red το "C5".Σε stundby πως πας μετα???Κλεινοντας απο remote control υποθετω.Αν σε βοηθαει θες να ανεβασω το σχεδιο??Χρωματα στο μενου του συντονισμου εχω κανονικα.Σε ευχαριστω παντως.
φοβαμαι πως θελει update ,ανεβασε σχεδιο να δουμε,κοιτα το κρυσταλο του ic χρωματος-καποιαψυχρη ισως- πριν σβησει ειχε χρωμα;;;
Ναι πριν ειχε χρωμα κανονικα.ΤΟ σχεδιο
εδω το σχεδιο αναλυτικο http://www.electronica-pt.com/index.php/component/option,com_remository/Itemid,34/func,startdown/id,1549/ κοιτα στο ποδι 33 του χρονιστη ic 801 χρωματος