Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με τηλεόραση philips 32 pfl3312/10

jamtotherock
28-12-10, 07:01
καταρχάς Χρόνια πολλά σε όλους!!!
Έχω μια τηλεόραση 3ετίας philips 32 pfl3312/10 και ενώ τις 9 στις 10 φορές που θα ανάψει θα παίξει κανονικά,1 στις 10 μου βγάζει μαύρη οθόνη παρόλο που έχω και ήχο και το led είναι αναμμένο.Μόλις όμως τη σβήσω και την ξανανοίξω τότε θα παίξει κανονικά...

τι λέτε είναι πρόβλημα ή να μάθω να ζω με τα χούγια της?
υπάρχει περίπτωση να επιδεινωθεί στο μέλλον? Μήπως προλάβω τα χειρότερα γιατί δε με παίρνει οικονομικά για κάποιο servise :saad:

ευχαριστώ προκαταβολικά!

-nikos-
28-12-10, 09:59
καποιο ρελε στην πλακετα κολαει και σιγουρα θα επιδινωθει και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι αυτα τα ρελε ειναι
κλιστου τυπου ,οταν φτασει μια να αναβει μια να μην αναβει τοτε να το πας στο μαστορα και οχι πριν,το αρκ που κανουν τα
ρελεδακια δεν φευγει με σπρει χρειαζωνται αντικατασταση
-
δοκιμασε να κουνησεις ολα τα βυσματακια και της οθονης,αν το αρκ ειναι εκει[στα βισματακια]
το προβλημα θα διορθωθει

jamtotherock
28-12-10, 11:33
καταρχήν ευχαριστώ που απάντησες.

επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο μπορείς να μου διευκρινίσεις ποια βύσματα να κουνήσω?
ευχαριστώ και πάλι!!!

cloud_constructor
28-12-10, 11:53
Ασχετος με τηλεορασεις θες να πεις ετσι?
ολα τα βυσματα , βγαλτα και ξαναβαλτα (με σβηστη τη συσκευη εννοειτε μη σου σκασει καμια καλη). Επισης μπορεις με ενα ξυλινο μακριναρι (εγω εχω ενα chopstick) και με αναμενη συσκευη μπορεις να πασπατεψεις μερικα εξαρτηματα - βυσματα κτλ να δεις αν αναψει στηγμιαια.Φυσικα με υπερτατη προσοχη εννοειτα

mystaki g
28-12-10, 13:52
καταρχήν ευχαριστώ που απάντησες.

επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο μπορείς να μου διευκρινίσεις ποια βύσματα να κουνήσω?
ευχαριστώ και πάλι!!! υπαρχει μια παροιμια οτι (ο... δυο φορες την πληρωνει ).απο την αλλη σε καταλαβαινω/
αυτα και καλη χρονια

takisegio
29-12-10, 01:40
βγαλτην απο τη πριζα και αποσυνδεσε ολα τα βυσματα και ξανασυνδεσετα.καθαρισε και την σκονη με πινελο και ισως την φτιαξεις.καλη χρονια!!!

jamtotherock
29-12-10, 10:12
σας ευχαριστώ όλους καλή χρονιά!!!

johnkou
29-12-10, 13:54
Ρε παιδια εμενα γιατι δεν ετυχε να φτιαξω lcd με πινελο και κουμπωνοντας φισες;

takisegio
29-12-10, 19:21
η τυχη του πρωταρη!!!!!!!

jim philips
29-12-10, 23:00
Καλησπερα αν η tv εχει display t315xw01v9 τοτε αναγκαστηκα για να φτιαχτει θελει αλλαγη lcd και μαλιστα με αλλου τυπου.τα λεμε