PDA

Επιστροφή στο Forum : ντολμπυ νρ

papkir
03-06-10, 21:27
γεια σε ολους
προσπαθωντας να επισκευασω ενα κασσετοφωνο αιβα ad6350h παρατηρηθηκε το εξης το συστημα ντολμπυ λειτουργει στην αρχη μετα απο λιγη ωρα δεν λειτουργει , πρεπει να μεινει το μηχανημα εκτος ρευματος για πολυ ωρα για να επαναλειτουργισει , αλλαξα ολους τους ηλεκτρολυτικους καθως και τα ολοκληρωμενα αλλα παλι το ιδιο
εχει κανεις καποια ιδεα ;
ευχαριστω

Arnoldone
03-06-10, 21:33
Μήπως είναι θέμα κεφαλής - καθάρισμα ;

papkir
03-06-10, 21:36
οχι φιλε μου , η κεφαλη ειναι αλλαγμενη και καθαρη , ισως ειναι θεμα ρυθμισης δεν ξερω , σ ευχαριστω.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
03-06-10, 22:08
Αμα μοιάζει με αυτό , ρίξε λίγο σπρέι στον επιλογέα Dolby , μπορεί να έχει φρακάρει από το χώμα ..

http://stereocassettedecks.com/Aiwa/AD-6400

papkir
03-06-10, 23:31
φιλε κυρ αυτο ειναι και μαζι με το σπρει εριξα και λιπασμα και λιγο τσαπα..αλλα τιποτα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
04-06-10, 01:04
Κοίτα , δεν είναι ούτε η πρώτη , αλλά ούτε η τελευταία φορά , όπου κακές επαφές από διακόπτες , δημιουργούν πρόβλημα στα φίλτρα , η ακόμα ακόμα , και στην θέση εγγραφής .

Ναι η AIWA εχει κλείσει ... ναι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ... ναι πολεμάς με τα ψέματα .... ναι έχω AIWA διπλό 888 και παρκάρισε , διοτι δεν μπορώ να βρω ιμάντες παχουλούς όπως μαμά ..

Τι να σε κάνω ?? και οχι τίποτα άλλο , άρχισε και η ανακύκλωση ,
και χάσαμε και τα παλιά , ώστε να έβρισκες από κανένα άλλο πεθαμένο τους πολυδιακόπτες.

papkir
04-06-10, 07:48
φιλε κυρ , σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου , ο διακοπτης λειτουργει οταν λειτουργει το ντολμπι , εμενα μου φαινεται σαν αποφορτιση πυκνωτη , οπως ειπα αλλαξα τους ηλεκτρολυτικους δεν ξερω αν θα πρεπει να αλλαξω και τους υπολοιπους δλδ πολυεστερικους κλπ. απλα δεν διαθετω παλμογραφο για να δω αν ειναι θεμα ρυθμισης η οχι

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
04-06-10, 20:03
ο διακοπτης λειτουργει οταν λειτουργει το ντολμπι ,

Μάλλον κάνεις Γιόγκα , και τα λες ανάποδα .. πάμε πάλι ..