Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με τηλεόραση SONY
Κάνοντας ένα έλεγχο τα υπόλοιπα post μήπως και βρω λύση στο πρόβλημα μου είδα ότι οι Sony έχουν την τιμητική τους στις βλάβες. Έτσι και εγώ έχω μια SONY KV-21T5D η οποία όταν την ανοίγω ακούγεται μεν ο ήχος αλλά η εικόνα έρχεται μετά από κανένα 10 λεπτό. Το λαμπάκι σε self-diagnosis αναβοσβήνει 5 φορές – παύση – 5 φορές - παύση- κτλ…Έχω να ασχοληθώ με τις τηλεοράσεις από την σχολή οπότε οι γνώσεις και η εμπειρία μου σ’αυτόν τον τομέα είναι …:-({|= Τι λέτε υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί η σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς :help: πάω για καινούρια .
This error reports a problem with the beam current of the picture tube.
As the picture appears after a period of time, the picture tube will be worn out and needs to bee replaced.
Read more: http://www.agoraquest.com/viewtopic.php?topic=36436&forum=34#ixzz0liQpirNN
Αυτή η απάντηση είναι από άλλο forum για πρόβλημα στην ίδια τηλεόραση με τα ίδια προβλήματα …
east electronics
21-04-10, 10:52
μπορει να ανεβασεις μια αχνα το g2 και να ψιλοπαρει πανω της αν οχι ειναι για τον πουλο ...σημαινει ακριβως αυτο που γραφει ο συναδελφος απο πανω και η οθονη εχει κλασμενο Γκιωνη ....
εναλλακτικα μπορει νατης κανεις αναζωογονηση αν βρεις καποιον που εχει μηχανημα οι πιθανοτητες ειναι 50-50 να δουλεψει απο εκει και μετα κανα χρονο δυο
αυτα
Τελικά μάλλον δεν την γλυτώνω την καινούρια :crying: . Σας ευχαριστώ πάντως για τις γρήγορες απαντήσεις σας.