PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με τηλεόραση SONY

jimakos
21-04-10, 09:52
Κάνοντας ένα έλεγχο τα υπόλοιπα post μήπως και βρω λύση στο πρόβλημα μου είδα ότι οι Sony έχουν την τιμητική τους στις βλάβες. Έτσι και εγώ έχω μια SONY KV-21T5D η οποία όταν την ανοίγω ακούγεται μεν ο ήχος αλλά η εικόνα έρχεται μετά από κανένα 10 λεπτό. Το λαμπάκι σε self-diagnosis αναβοσβήνει 5 φορές – παύση – 5 φορές - παύση- κτλ…Έχω να ασχοληθώ με τις τηλεοράσεις από την σχολή οπότε οι γνώσεις και η εμπειρία μου σ’αυτόν τον τομέα είναι …:-({|= Τι λέτε υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί η σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς :help: πάω για καινούρια .

ts0gl1s
21-04-10, 10:03
This error reports a problem with the beam current of the picture tube.

As the picture appears after a period of time, the picture tube will be worn out and needs to bee replaced.

Read more: http://www.agoraquest.com/viewtopic.php?topic=36436&forum=34#ixzz0liQpirNN

Αυτή η απάντηση είναι από άλλο forum για πρόβλημα στην ίδια τηλεόραση με τα ίδια προβλήματα …

east electronics
21-04-10, 10:52
μπορει να ανεβασεις μια αχνα το g2 και να ψιλοπαρει πανω της αν οχι ειναι για τον πουλο ...σημαινει ακριβως αυτο που γραφει ο συναδελφος απο πανω και η οθονη εχει κλασμενο Γκιωνη ....

εναλλακτικα μπορει νατης κανεις αναζωογονηση αν βρεις καποιον που εχει μηχανημα οι πιθανοτητες ειναι 50-50 να δουλεψει απο εκει και μετα κανα χρονο δυο

αυτα

jimakos
21-04-10, 12:06
Τελικά μάλλον δεν την γλυτώνω την καινούρια :crying: . Σας ευχαριστώ πάντως για τις γρήγορες απαντήσεις σας.