Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6
  1. #1

    Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Εγγραφή
    Oct 2016
    Περιοχή
    Πειραιας
    Μηνύματα
    54

    Προεπιλογή Πρόβλημα με πυκνωτη εκκίνησης κλιματιστικου firstline fac12000 ch

    Καλησπέρα σας
    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι μετα απο καποιο χρόνο λειτουργίας του κλιματιστικού.
    Όταν το θετω σε λειτουργία εργαζετε το εσωτερικο μηχάνημα βγαζοντας αερα (οχι ζεστο ή ψυχρό )
    Αντικαθιστώντας τον πυκνωτή εκκίνησης το μηχανημα εργαζεται μια χαρα αλλά σε συντομο χρονο παλι μου κανει το ίδιο προβλημα μέχρι στιγμής εχω αλλάξει τρεις πυκνωτές.
    Ο πρωτος δουλεψε περίπου 3 μήνες και οι υπολοιποι 2 για 2 - 3 μερες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neptuner : 24-06-22 στις 17:19

  2. #2

    Μέλος
    Όνομα
    Νικηφόρος
    Εγγραφή
    Jul 2015
    Περιοχή
    Πάτρα
    Μηνύματα
    55

    Προεπιλογή

    Μιχάλη καλησπέρα,
    οι πυκνωτές που τοποθέτησες είναι πανομιότυποι με τον προεγκατεστημένο (δλδ ελαίου, τάση λειτουργίας, μF);

  3. #3

    Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Εγγραφή
    Oct 2016
    Περιοχή
    Πειραιας
    Μηνύματα
    54

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα
    Ναι είναι ίδιος .
    τελικά το πρόβλημα δεν το εχω εντοπίσει αλλα δεν είναι ο πυκνωτης. Εβαλα ενα καινουργιο δειχνει να εργαζετε ο συμπιεστής, εχω ροή αέρα εσωτερικά αλλά οχι ψύξη.

  4. #4

    Μέλος
    Όνομα
    Νικηφόρος
    Εγγραφή
    Jul 2015
    Περιοχή
    Πάτρα
    Μηνύματα
    55

    Προεπιλογή

    Μιχάλη,
    φρέον έχει το Α/C, ο εξωτερικός ανεμιστήρας δουλεύει;

  5. #5

    Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Εγγραφή
    Oct 2016
    Περιοχή
    Πειραιας
    Μηνύματα
    54

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα Νικηφόρε
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Ο εξωτερικος ανεμιστήρας δουλευει
    Πως μπορω να καταλαβω οτι δεν έχει φρέον ?
    Απλα εργαζοταν κανονικα και με καλη αποδοσης ψυξης το εκλεισα το ξαναάνοιξα μετα απο ενα δυωρο και δεν εχω ψύξη.
    Αν γνωρίζεις και ενα αλλο προβλημα σε ενα αλλο αιρκοντισιον που εχω ειναι μονο ψυξης αυτο ακουγονταν καποιοι θορυβοι στην εσωτερικη μοναδα σαν να εσπαγαν παγακια και ειχε σταγονες μαλλον νερου. το εκλεισα το ξαναανοιξα μετα απο περιπου 5 ωρες δεν ειχε ψυξη και στη εξωτερικη μοναδα το πιο λεπτο σωληνακη επιασε αμεσως χνουδι πάγου το εκλεισα και σε ρωτω αν παει καπου το μυαλο σου
    Ευχαριστω εκ των προτερων.

  6. #6

    Μέλος
    Όνομα
    Νικηφόρος
    Εγγραφή
    Jul 2015
    Περιοχή
    Πάτρα
    Μηνύματα
    55

    Προεπιλογή

    1656694990182.jpgΜιχάλη όπως βλέπεις, η χονδρή σωλήνα της εξωτερικής μονάδας έχει μια ακίδα, πίεσέ τη και θα καταλάβεις αν έχεις φρέον. Κάνε αυτό και έπειτα προχωράμε. Το A/C είναι τεχνολογίας inverter;

Παρόμοια Θέματα

  1. [Candy] Πρόβλημα εκκίνησης
    από Xristos4 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-20, 21:33
  2. Πρόβλημα εκκίνησης διαδρόμου γυμναστικής
    από wmaster στο forum Όργανα Γυμναστικής
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-08-19, 08:37
  3. [Indesit] Πρόβλημα εκκίνησης σε Indesit
    από sloput στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-17, 07:31
  4. [Κλιματιστικό] κλιματιστικό firstline . Πρόβλημα με ψύξη.
    από alexandrosd στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-12, 08:03
  5. Πρόβλημα εκκίνησης PC
    από Επιστήμων στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-06, 12:55

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας