Αντιμετωπιζω προβλημα με τον φουρνο στο σπιτι μου
Αν βαλεις ενα κλασσικο κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο στην πραξη και ας πουμε στους 190 βαθμους με ψησιμο πανω κατω τελικα μπορει να θελει 3 ωρες για να γινει ....
δεδομενα ....
--Ο θερμοστατης μαλλον πρεπει να δουλευει και να δουλευει σωστα γιατι αν πας την θερμοκρασια στο 210 αρχιζει η σαλτσα το λαδι και οι πατατες να καιγονται αρα η θερμοκρασια ειναι μαλλον η επιθυμητη.
--Το λαστιχο της πορτας ειναι σωστο
--Η αντισταση απο πανω δουλευει κανονικα
--Ο ανεμιστηρας εξαερισμου του φουρνου επισης
χοντρικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ενω η απο πανω αντισταση δουλευει μαλλον δεν πιανει την θερμοκρασια που πρεπει και η θερμοτητα παραγεται κυριως απο την κατω αντισταση για αυτο οι πατατες η σαλτσα αρχιζουν να τσιμπανε ενω το κοτοπουλο ουτε καν εχει ψηθει
Εαν βαλεις ενα κοτοπουλο μονο του για να βγει ψημενο μεσα και ροδισμενο εξω μπορει να θελει και 3 ωρες στους 190 βαθμους
Εχει κανεις καμμια ιδεα ?
παιζει η αντισταση να δουλευει αλλα να μην πιανει την σωστη θερμοκρασια ?