Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σαμος

Προεπιλογή LG 42UB820V-ZH προβλημα wifi

LG 42UB820V-ZH
    καλησπερα παιδια.
    εχω την παραπανω τηλεόρασητην ειχα παρει περιπου το 2015 και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα.
    την τηλεόραση την εχω παντα συνδεδεμένη με καλώδιο lan στο ιντερνετ και χρειάστηκα να την συνδέσω μεσω wifi και ενω υπαρχει το μενου για ασυρματη συνδεση δεν με παει σε αυτο το μενου καθώς ειναι ανενεργο παρα μονο συνδέετε με καλωδιο το wifi ειναι σαν να μην υπαρχει. επισης οταν παω στα μενου wifi direct , sto miracast και στο μενου ενεγοποιηση σημειου προσβασης λογισμικου μου βγαζει το μυνημα < το ασυρματο δικτυο δεν ειναι διαθέσιμο > .
    αυτα ολα πριν καιρο τα ειχα δοκιμασει και δουλευαν κανονικα και μαλλον πριν παρει την τελευταία αναβαθμιση.
    εχω κανει 3 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα τιποτα. δοκιμασα να περασω την τελευταια αναβαθμιση παλι με usb αλλα μου ωγαζει το μυνημα οτι ειναι ιδια με αυτη που εχει πανω και δεν την περναει.
    θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιος ξερει κατι με αυτο ηαν ξερει καποιος να μου πει αν γινετε με καποιο τροπο να περάσω ξανα την αναβαθμιση γιατι πιστευω οτι δεν εχει κατσει καλα στην τηλεοραση μου. επισης αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορώ να κανω reset αλλα οχι απο το μενου αλλα με τον συνδυασμό κουμπιών να κανω wipe factory reset. καπου ειδα με το κουμπι μενου και το κατω κουμπι εναλλαγής καναλιων αλλα δεν πιανει. εκει που το ειδα το εκαναν με τα κουμπια που ειναι πανω στην τηλεοραση αλλα εμενα δεν εχει εχει μονο joystick.
    ελπιζω να μην σας κουρασα
    ευχαριστω πολυ
    κωστας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kossof : 02-03-20 στις 01:34

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σαμος

Προεπιλογή

LG 42UB820V-ZH
    καλησπερα παιδια.
    εχω την παραπανω τηλεόρασητην ειχα παρει περιπου το 2015 και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα.
    την τηλεόραση την εχω παντα συνδεδεμένη με καλώδιο lan στο ιντερνετ και χρειάστηκα να την συνδέσω μεσω wifi και ενω υπαρχει το μενου για ασυρματη συνδεση δεν με παει σε αυτο το μενου καθώς ειναι ανενεργο παρα μονο συνδέετε με καλωδιο το wifi ειναι σαν να μην υπαρχει. επισης οταν παω στα μενου wifi direct , sto miracast και στο μενου ενεγοποιηση σημειου προσβασης λογισμικου μου βγαζει το μυνημα < το ασυρματο δικτυο δεν ειναι διαθέσιμο > .
    αυτα ολα πριν καιρο τα ειχα δοκιμασει και δουλευαν κανονικα και μαλλον πριν παρει την τελευταία αναβαθμιση.
    εχω κανει 3 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα τιποτα. δοκιμασα να περασω την τελευταια αναβαθμιση παλι με usb αλλα μου ωγαζει το μυνημα οτι ειναι ιδια με αυτη που εχει πανω και δεν την περναει.
    θα ηθελα την βοηθεια σας αν καποιος ξερει κατι με αυτο ηαν ξερει καποιος να μου πει αν γινετε με καποιο τροπο να περασω ξανα την αναβαθμιση γιατι πιστευω οτι δεν εχει κατσει καλα στην τηλεοραση μου. επισης αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορώ να κανω reset αλλα οχι απο το μενου αλλα με τον συνδυασμό κουμπιών να κανω wipe factory reset. καπου ειδα με το κουμπι μενου και το κατω κουμπι εναλλαγής καναλιων αλλα δεν πιανει. εκει που το ειδα το εκαναν με τα κουμπια που ειναι πανω στην τηλεοραση αλλα εμενα δεν εχει εχει μονο joystick.
    ελπιζω να μην σας κουρασα
    ευχαριστω πολυ
    Κωστας

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Για δοκίμασε να αποσυνδέσεις τελείως το καλώδιο ethernet και μετά να ενεργοποιήσεις το wifi, να δούμε τι θα γίνει..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σαμος

Προεπιλογή

Το έχω κάνει ακόμα και επαναφορά έχω κάνει δίχως το ethernet αλλά δυστυχώς δεν με αφήνει να μπω στο μενού του wifi είναι απενεργοποιημενο είναι πιο μαύρο ανενεργό.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε Κώστα,
    καλό ΜΗΝΑ και καλή ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ να ΄χουμε.
    Από την ιστοσελίδα : https://www.electronica-pt.com/esquema/tv/lg-esquemas-tv/
    lg-42ub820v-zh-chassis-ld48v-44960/
    κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ το Service Manual της LG
    42UB820V-ZH.
    Στη σελ. 33 φαίνεται το διάγραμμα του κυκλώματος Wi-Fi.
    Έλεγξε / αντικατάστησε τον C901 : 0,1 μF / 16V και μέτρησε στο pin 16 του IC : P900
    αν έχεις τη τάση STB των 3,5V.
    Στη σελ. 65 & 90 φαίνεται με φωτογραφία πως γίνεται ο έλεγχος λειτουργίας του Wi-Fi.
    Δεν νομίζω ότι φταίει η ενημέρωση λογισμικού στη τηλεόραση.
    Η συσκευή με το Motion Remote Control κάνει αυτοέλεγχο στη παραπάνω λειτουργία.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σαμος

Προεπιλογή

Καλή Σαρακοστή φίλε Δημήτρη και ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν είμαι τεχνικός και αυτά δεν μπορώ να τα κανω εγώ αλλά έχω ένα πολύ καλό φίλο οπότε θα του δείξω το μυνημα σου και θα του πάω την τηλεόραση να την δει αυτός.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σαμος

Προεπιλογή

Η συσκευή με το Motion Remote Control κάνει αυτοέλεγχο στη παραπάνω λειτουργία.
    Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα να το καταλάβω?
    Ευχαριστώ και παλι

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο φίλος σου τεχνικός όταν διαβάσει το
    Service Manual που αναφέρω στο post μου και τ΄ οποίο θα πρέπει να
    κατεβάσει ΔΩΡΕΑΝ από το διαδίκτυο αν δεν το ΄χει κάνει ήδη.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σαμος

Προεπιλογή

Οκ θα τον ενημερώσω.
    Κωστας

Παρόμοια Θέματα

1. Κάμερα wifi