Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιοαννης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή neff t16bt60n0/01 πρόβλημα με το touch

Καλησπέρα σας έχω την συγκεκριμένη εστία και το τελευταίο διάστημα δεν είχε απόκριση το touch για το διπλό μάτι.
    Άλλες φορές έπιανε και άλλες οχι, επίσης μερικές φορές έπιανε κανονικά αν είχε ζεσταθεί λίγο το μάτι.
    Μετά έγινε το ίδιο και με το κουμπί του power.

Είμαι ηλεκτρονικός αλλά σε άλλο κλάδο την άνοιξα έκανα έναν έλεγχο και δεν είδα κάτι.
    Την έδεσα πάλι αλλά πάλι τα ίδια.
    Δοκίμασα το touch στον αέρα και όχι μονταρισμένο πάνω στο πλαίσιο και λειτουργεί κανονικά
    Δεν φαίνεται φθαρμένο το κομμάτι του τζαμιού που είναι τα κουμπιά γιατί όποτε συμβαίνει αυτό?
    Έχει κάνεις κάποια εμπειρία η ανάλογη περίπτωση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannhs07g : 01-09-19 στις 16:48

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Κηφισιά

Προεπιλογή

Καλησπέρα,

Σίγουρα μετά από τόσα χρόνια, μάλλον θα έχεις αλλάξει εστία, αλλά στέλνω την απάντησή μου μήπως την δει κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα.

Στην δική μου περίπτωση δεν λειτουργούσε και εμένα το touch για το διπλό μάτι, και έβγαλα το κουμπί από το L (δεν το είχαμε χρησιμοποιήσει ποτέ), το έβαλα σε αυτό και δούλεψε κανονικά. Έκανα την αλλαγή κουμπιού πολύ εύκολα, καθώς το κουμπί ήταν κουμπωτό και όχι κολλημένο. Στο "αέρα" όπως λες δεν το δοκίμασα, αλλά σίγουρα έφταιγε μόνο το κουμπί και όχι το τζάμι ή κάτι άλλο, καθώς τώρα δεν λειτουργεί το L (που πλέον έχει το χαλασμένο κουμπί).

Σήμερα έκανα την αλλαγή, οπότε δεν ξέρω εάν θα κρατήσει καιρό, αλλά φαίνεται πως είναι μια χαρά. Το κρίμα είναι πως για ένα απλό κουμπί που είναι και κουμπωτό, αναγκάζεσαι να αλλάξεις ολόκληρη την πλακέτα.... Το κακό είναι είναι τέτοια κουμπιά μάλλον δεν είναι εύκολο να τα βρεις, οπότε μόνο "τράμπα" μπορείς να κάνεις με κάποιο που ίσως να μην χρησιμοποιείς. Ολόκληρη την πλακέτα την βρίσκω με 150-160€.

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

βαλε φοτωγραφια το κουμπι.

Παρόμοια Θέματα

1. [Neff] Επαγωγική βλάβη touch screen neff
    από tsanlab στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-19, 23:42