Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3
  1. #1

    Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Εγγραφή
    Apr 2013
    Περιοχή
    Αθηνα
    Μηνύματα
    359

    Excamation Δεν έχει εικόνα

    Γεια σας.Έχω έναν 3Μ S10.Μόλις τον κουμπωσω στο ρεύμα ανοίγει μόνος του, ανάβει η λάμπα και μου δίνει εικόνα μόνο το φως της λάμπας.Του συνδέω το VGA του PC αλλά δεν το βλέπει καθόλου.Στο πίνακα το led on/off είναι πράσινο, τα άλλα 2 temp και lamp είναι σταθερά αναμμένα κόκκινα.Έψαξα στο service manual και γράφει ότι σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να αλλαχτεί το φίλτρο αέρα.Εγώ όμως εδώ και καιρό δεν του έχω καθόλου φίλτρο αέρα γιατί είχε διαλυθεί και δεν έβρισκα να του βάλλω άλλο.Τέλος,όταν πάω να τον κλήσω με το Power key δεν ανταποκρίνεται καθόλου και αναγκάζομαι να τον βγάζω από το ρεύμα.Άνοιξα το πίνακα με τα κουμπακια ,τα καθάρισα και τα τσέκαρα.Δουλεύουν όλα οκ.
    Έχετε καμιά ιδέα του τι μπορούμε να κάνουμε;Ευχαριστώ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olorin : 03-03-17 στις 13:04

  2. #2
    Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Εγγραφή
    Oct 2009
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη
    Μηνύματα
    1.050

    Προεπιλογή

    Δεν λειτουργεί η πλακέτα ελέγχου (με τον μικροελεγκτη) γι' αυτό δεν έχεις απεικόνιση (ούτε εμφάνιση μενού) αλλά και δεν έχεις έλεγχο με το power on.
    Σε κάθε σβήσιμο που κάνεις από την πρίζα ταλαιπωρείς τη λάμπα αν αυτή έχει προλάβει να ζεσταθεί (αναμμένη περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα).
    Αποσύνδεσε τα 230Vac (ή τα 300V dc) από την πλακέτα υψηλής τάσης της λάμπας και δες αν θα αλλάξει κάτι στις ενδείξεις.
    Μέτρα τις χαμηλές τάσεις τάσεις που φτάνουν στην πλακέτα ελέγχου αν είναι σωστές.

  3. #3

    Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Εγγραφή
    Apr 2013
    Περιοχή
    Αθηνα
    Μηνύματα
    359

    Προεπιλογή

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια...Έβγαλα τη φισα υψηλής.Δεν έγινε τίποτα διαφορετικό...Στη πλακέτα ελέγχου έρχονται 15 , 12, 5, 3, 2.5 Volt. Πιστεύω έτσι πρέπει να ναι οι τάσεις....Τσέκαρα και το τροφοδοτικό και μου φάινεται ΟΚ...Άρα να ρίξουμε την ευθυνη στη πλακέτα ελέγχου;;;

Παρόμοια Θέματα

  1. [Τηλεόραση Samsung] Samsung UE32F5000AW. Έχει φωνή, δεν έχω εικόνα
    από bgin στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-18, 18:31
  2. [Τηλεόραση F&U] FL40334P Δεν έχει εικόνα.
    από giorgos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-16, 19:10
  3. [Τηλεόραση LG] LG 50LA620s Δεν έχω εικόνα αλλά έχω ήχο.
    από alex137gr στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-15, 16:26
  4. [Τηλεόραση LG] Η εικόνα δεν σταθεροποιείται
    από manos_3 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-15, 19:27
  5. [Οθόνη LG] Flatron M1721a Δεν εχει εικόνα
    από olorin στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-14, 13:02

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας