Καλημερα σας,ψυγειο no frost πιτσος μοντελο p1knt4014b/06 ενω η καταψυξη δουλευει μια χαρα η συντηρηση δεν ..
Μετα απο δυο τεχνικους(ενας του εμποριου και ο αλλος της πιτσος) και μερικα ευρω στραφι το ψυγειο παλι δεν λειτουργει.
Η διαγνωση του τεχνικου της πιτσος,καμμενη θερμικη ασφαλεια..Αλλαζουμε αυτη και μετα βλεπουμε!!!!????Δηλαδη αλλαζουμε ολα τα ανταλλακτικα και αν φτιαξει καλως,αν οχι εχω εγγυηση στα ανταλλακτικα που θα αλλαξουμε για δυο χρονια,ασχετα αν εχω πεταξει το ψυγειο μεχρι τοτε!!
Αλλαζω την θερμικη ασφαλεια και παλι σημερα το ψυγειο δεν κατεβαζει τιποτα στην συντηρηση,αρα το προβλημα ειναι αλλου!!
Εχω κοιταξει το κουτακι της θερμοκρασιας στη συντηρηση και το κλαπετο δουλευει σωστα,οταν το ειχα κομπλαρει να ειναι μονιμα ανοικτο παλι καποια στιγμη σταματησε να κατεβαζει ψυξη αρα το προβλημα ειναι οτι μαζευει παγο στη μικρη οπη που εχει ο ανεμιστηρας που κατεβαινει στη συντηρηση.
Αρα ενω ο τεχνικος της πιτσος μου ειπε οτι η αντισταση δουλευει,οπως και το αισθητηριο θερμοκρασιας εγω παλι ριχνω το φταιξιμο οτι ειτε δεν κανει σωστη αποψυξη αρα αντισταση,ειτε το αισθητηριο δεν λειτουργει σωστα (η συνεχεια)..
Το συγκεκριμενο ψυγειο κανονιζει τις αποψυξεις βαση ανοιγματος της πορτας συντηρησης και ενω παταω συνεχομενα τον διακοπτη δεν βλεπω να γινεται κατι αλλα εχτες που εκανα χειροκινητη αποψυξη και ειχα βαλει δυο μικρα κομματια φελιζολ που εχει το στοιχειο στα πλαγια για να το σηκωσω να το φυσηξω απο την κατω μερια ειδα οτι τα ειχε καψει η αντισταση στο μερος που ακουμπουσαν σε αυτη,αρα η αντισταση πηρε μπρος!!!
Η αντισταση παντως με τις λιγες γνωσεις που εχω κανει κυκλωμα κανονικα αλλα δεν ξερω πως μπορω να την κανω να δουλεψει χειροκινητα..Ο τεχνικος της πιτσος πατουσε το κουμπι του super και μετα το κουμπι του on/off του ψυγειου και μετα ενα συνδυασμο του super με το κουμπι της θερμοκρασιας και μου ειπε οτι η αντισταση δουλευει,εγω οτι συνδυασμους και να εκανα δεν καταφερα να κανω την αντισταση να δουλεψει με τον ιδιο τροπο και αν καποιος ξερει την διαδικασια θα τον ευχαριστουσα παρα πολυ γιατι αν δεν φτιαχτει το ψυγειο(που δεν το βλεπω) να μπορεσω να του κανω εγω χειροκινητες αποψυξεις απο το χειριστηριο μεχρι να μπορεσω να παρω ενα καινουργιο ψυγειο γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες!!
Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη και σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!