Στο παρελθόν πριν βάλλω νέα τρόφιμα έθετα σε λειτουργία το superfrost, ταυτόχρονα και όχι σε στιλ προετοιμασίας απο πριν. Αυτό ήταν αρκετό και όσο κι αν το φόρτωνα σε μια μέρα το πολύ, έφτανε στους -27! Αυτός ήταν ο λόγος που το πίεσα στην παρούσα φάση. Βέβαια είναι φανερό ότι έγινε το σοκάρισμα που χαρακτηριστικά αναφέρεις Πέτρο. Το θέμα είναι αν η βλάβη είναι οριστική και θα δουλεύει παλεύοντας από δω και πέρα..... Δεν ξέρω δηλαδή πως θα συμπεριφερθεί αν του βάλω νέα τρόφιμα για κατάψυξη. Ο "ψυκτικός" που έφερα γνωμάτευσε ότι το μοτέρ μετά απο 30 χρόνια λογικό είναι να έχει φυσιολογική φθορά, πράγμα που κι εγώ δέχτηκα..... Τι κάνω τώρα είναι το θέμα....