Crypto ReDi 200 Πρόβλημα με HDD
Εχω ένα αποκωδικοποιητή Crypto ReDi 200 που χρησιμοποιώ για PVR, σε συνδυασμό με ένα περισσευούμενο εξωτερικό σκληρό που είχα (WD 250GB 3.5" με δική του τροφοδοσία).
Τελευταία ο δέκτης δεν καταφέρνει να συνδεθεί με το δίσκο στο power on (μένει κολλημένος στην ένδειξη Περιμένετε να συνδεθεί...), παρά μόνο αν αφού ανοίξει ο δέκτης, αποσυνδέσω το δίσκο και τον ξανασυνδέσω.
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω αν το πρόβλημα είναι στο δέκτη ή στο δίσκο. Ο δίσκος δουλεύει κανονικά στο PC, αλλά και ο δέκτης βλέπει κανονικά ένα USB stick - δεν έχω άλλο HDD με δική του τροφοδοσία για να δοκιμάσω, και επειδή ο δέκτης είναι παλιός, δεν σηκώνει ούτε low power δίσκο χωρίς τροφοδοσία, οπότε δεν έχω άλλον να δοκιμάσω.
Το έχει συναντήσει κανείς, και μπορεί να με κατευθύνει πού να ψάξω;
Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι έχω καμμια εικοσαριά ταινίες στο δίσκο, που δεν θα ήθελα να χάσω, και δεν πάιζουν σε άλλο δέκτη λόγω ασυμβατότητας format ή/και naming conventions.
Να σημειώσω ότι στο παρελθόν έχω αλλάξει τον πυκνωτή εξομάλυνσης DC του τροφοδοτικού του δέκτη, που είχε παραδώσει.