-
Πρόβλημα με Hoover
Καλησπέρα σε όλους
Έχω το εξής πρόβλημα με το ψυγείο .. Η συντήρηση παγώνει τα τρόφιμα χωρίς όμως να κρατάει πάγο στα τοιχώματα ! Η κατάψυξη δεν έχει κανένα πρόβλημα ..
Το ψυγείο είναι no frost και έχει γίνει κ απόψυξη έχουν ελεγχθεί τα λάστιχα τις πόρτες χωρίς φθορές ..
Έχω κατεβάσει το θερμοστάτη στο 1 και πιο κάτω και κανενα αποτέλεσμα ..
Καμία ιδέα ;;
-
Ανεβασε φωτο απο το καρτελακι του ψυγειου η γραψε τον μεγαλο 12ψηφιο για να δουμε με πιο μοντελο εχουμε να κανουμε.
-
-
Συνηθως ειναι στο χωρο της συντηρησης διπλα απο τις φρουτολεκανες.Βγαλε τις φρουτολεκανες και δες αν εχει καποιο καρτελακι με τα στοιχεια του ψυγειου.Ο αριθμος που σου ζηταω συνηθως ξεκιναει απο 8 η 3
-
Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά .. πιθανόν να έχει φύγει ! Συγνωμη
-
-
-
Δυστηχως χωρις στοιχεια δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν γνωριζω τι ειδους εξαρτηματα εχει.Το καθε ψυγειο ειναι ξεχωριστο και η διαγνωση απο μαρκα σε μαρκα και απο μοντελο σε μοντελο διαφορετικη.Για την βλαβη που αναφερεις μπορουν να φταινε πολλα.Μπορει να μην εχει καν καποια βλαβη και να ειναι θεμα σωστης ρυθμησης.
Για παραδειγμα μπορει να φταιει το κλαπε,ομως δεν γνωριζω αν εχει αυτοματο η σταθερο κλαπε.Μπορει να φταιει καποιος αισθητηρας η ακομα και ο θερμοστατης,ομως δεν γνωριζω αν το δικο σου ψυγειο δουλευει με αισθητηρες η θερμοστατη.
Ψαξε καλα μεσα και εξω απο το ψυγειο μηπως και βρεις κατι.
-
Θα κοιτάξω στα βιβλιαράκια του !
Πάντως έχει δυο κλαπεί αέρα μέσα στην συντήρηση χειροκίνητα !
-
-
Ειναι ψυγειοκαταψυκτης με nofrost καταψυξη και στατικη συντηρηση ελεγχομενο απο πλακετα..Πιθανες αιτιες πολλες,αισθητηρια-τριοδη βαλβιδα-πλακετα-υγρα κτλ.Κατα τη γνωμη μου ειναι δυσκολο ψυγειο για να βγαλει ακρη καποιος που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο.
Στατιστικα παντως οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι στο αισθητηριο evaporator της συντηρησης.Αν εισαι τυχερος και το φοραει εξωτερικα πισω απο το πλαστικο καλυμα της συντηρησης τοτε μπορεις να το μετρησεις για να δουμε αν ειναι χαλασμενο,αν το φοραει χονευτο μεσα στη μονωση τοτε μονο η hoover μπορει να το δει γιατι δεν γνωριζουμε την ακριβη του θεση μεσα στη μονωση του ψυγειου.
-
Πως μετράω το αισθητήρα θερμοκρασίας ;;