1 Συνημμένο(α)
PITSOS-Δε λειτουργει η συντηρηση
Καλησπερα παιδια..εχω ενα pitsos 7ετιας P1KCS3704D/01 στο οποιο η συντηρηση δεν λειτουργει ενω η καταψυξη λειτουργει κανονικα.Εκανα αποψυξη για 2 ημερες το ψυγειο λειτουργησε κανονικα για 15 ημερες και στη συνεχεια η συντηρηση σταματησε παλι να λειτουργει.Διαπιστωσα οτι πιανει παγο η καταψυξη και ετσι δεν περναει ο αερας στη συντηρηση..Το μοτερ λειτουργει κανονικα και το σωληνακι δεν ειναι βουλωμενο..Στη συνεχεια πηρα πολυμετρο και μετρησα τους 2αισθητηρες που βρισκονται στη καταψυξη και την αντισταση και σε ολα μου εδειξε ενδειξη.Πιο συγκεκριμενα το πολυμετρο μου εδειξε 280ΩΜ για την αντισταση ενω η ονομαστικη της ισχυς ειναι 190w και η ενταση 1.6Α.Παραθετω και σχετικη φωτογραφια.Με βαση την ονομαστικη ισχυ και ενταση την αντιστασης το πολυμετρο δεν θα επρεπε να δειξει 75ΩΜ?Επιπλεον το πολυμετρο για τους αισθητηρες εδειξε 10ΩΜ αλλα πως μπορω να ξερω οτι ειναι λειτουργικοι?Απο ολα οσα εχω διαβασει μεσα στο forum εχω καταληξει οτι ειναι πολυ πιθανο να φταει η καποιος αισθητηρας η η αντισταση της καταψυξης η η πλακετα,αλλα πως μπορω να εντοπισω ποιο στοιχειο φταιει?Σας ζητω συγνωμη αν σας κουρασα αλλα προσπαθησα να περιγραψω αναλυτικα το προβλημα, και ελπιζω αν επιλυθει να βοηθηθουν και αλλοι που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.Συνημμένο Αρχείο 43145