Γειά σας θα ήθελα τις γνώσεις σας για lg 24 mirror inverter Το οποίο στο ζεστό ο αέρας είναι χλιαρός κ γίνεται στην συνέχεια προς κρύος. Στην ψύξη είναι μια χαρά. Το βεντιλατερ δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ
Printable View
Γειά σας θα ήθελα τις γνώσεις σας για lg 24 mirror inverter Το οποίο στο ζεστό ο αέρας είναι χλιαρός κ γίνεται στην συνέχεια προς κρύος. Στην ψύξη είναι μια χαρά. Το βεντιλατερ δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ
Σε τι θερμοκρασία το έχεις ρυθμίσει;
25 & 30 tipota omos
99,99% θέλει φρέον
Σε βλέπω αρκετά σίγουρο. Δεν θα πρεπε όμως αν θέλει φρέον να μη βγάζει ούτε κρύο? ?Να φωνάξω ψυκτικό, ή τεχνική εταιρεία μήπως είναι τπτ αλλο κ δεν ξέρει αυτός? ?
όταν μια κλιματιστική μονάδα χάσει λίγο φρεον δουλεύει καλύτερα στην ψύξη άλλα με άλλες επιπλοκές ..
οπότε δεν ισχύει η λογική ότι το καλοκαίρι δούλευε μια χαρά ...
το κλιματιστικό πότε τοποθετήθηκε ?
αν έχει 1 με 2 χρόνια τότε πολύ πιθανόν αν δεν έχει γίνει καλή εγκατάσταση να έχει χάσει το φρεον αν είναι πάνω από 2 χρόνια είναι δύσκολο να υπάρχει διαρροή εκτός αν κάποιος το πειράξει
Σορυ φίλε μου uv δεν ήθελα να σε προσβάλω. Ο καθένας στο είδος του.Τι προτείνεις να κάνω? ???
Τοποθέτηση περίπου 5 χρόνια .κ κάτι που θυμήθηκα κ δεν ξέρω αν ισχύει. Από τις πρώτες μέρες που το έβαλα στις πολύ ζέστες η εξωτερική σωλήνα όλη δακρύζει κ στο σημείο που ενώνεται με την εξωτερική μονάδα ψιλοσταζει. Ο ψυκτικός που του το είπα τότε μου είπε ότι στις πολύ ζέστες είναι φυσιολογικό.Είναι? ?????
έτσι είναι , αν έβλεπες να πιάνει πάγο είναι ένδειξη οτι έχει χάσει φρεον .
τα 5 χρόνια με προβληματιζουν ακούμπησε κάνεις την εξωτερική μονάδα η τις σωλήνες κατά λάθος, τραντάχτηκε κτλ. γιατί αν είναι διαρροή είναι πολύ μικρή και δεν θα βρεθεί όποτε θα χρειάζεται συμπλήρωμα..
Δουλεύει δηλαδή άλλα δεν σε ικανοποιεί η ζέστη έτσι;φυσάει κανονικά ο ανεμιστηρας μέσα;
Αν ειναι τόσο μπουκωμενα τα φίλτρα φυσικά και δε θα βγάζει σχεδόν καθόλου αέρα!πόσες φορές μου ετυχεε
Οι σωλήνες ειναι καυτές εξω; Η μεγάλη πιο πολυ και η άλλη λιγοτερο
Μάλλον χρειάζεται συμπλήρωμα φρεον...
Ενοήτε πως πρέπει να μη πιστεύουμε τον καθένα που μας λέει το οτιδήποτε εκτός αν το τεκμηριώνει, αυτό που σου ζήτησε ο άνθρωπος ήταν να του πεις γιατι ισχύει αυτό που του ανέφερες μιας που έρχεται σε αντίθεσει με κάτι που ξέρει ο ίδιος.
Με εκτίμηση και χωρίς παρεξήγηση!
Αμεσως ρε αλανια να τον ποιασετε απο τα μοθτρα τον αλλον,ερωτηση εκανε δεν το επαιξε εξυπνος και φυσικα και θα ειναι δυσπιστος, ξερετε ποσοι πυρινικοι επιστημονες υπαρχουν εκει εξω? που πανε να σε φτιαξουν ενα προβλημα και σε δημιοργουν αλλα 5? οποτε για ναμην πληρωνει @@σιατικα απο εναν πυρινικο φυσικο λογικο ειναι να κανει ερςτησεις ο αλλος και γιατι οχι αν το τεκμηριωσετε να παρετε και την δουλεια.
Η τετράοδος:
1. κολλημένη στο κρύο
2. δεν κάνει πλήρη διαδρομή
3. το πηνίο της έχει καεί
4. δουλεύει σωστά ως εξάρτημα, αλλά δεν λαμβάνει εντολή να αλλάξει.
Ας γίνει ένας έλεγχος, εάν κάνει το χαρακτηριστικό χτύπημα όταν αλλάζει από κρύο σε ζεστό,
χωρίς όμως να ξεκινήσει ο συμπιεστής.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα που σχετικά είναι το ίδιο. Έχω ένα κλιματιστικό σαρπ 9αρι και βασικά είχα σχεδόν 2 χρόνια να το χρησιμοποιήσω. Το έβαλα προχθές στα κρύα και δεν έβγαζε καθόλου ζέστη. Για να μην μακρηγορώ φώναξα τεχνικό. Από τα πολλά αφού συμπλήρωσε και φρεων μου λέει επειδή μόνο στην θέρμανση δεν βγάζει ζεστό αέρα ενώ στο κρύο δουλεύει μου λέει πιθανών να έχει κωλύσει η τετραοδος, η να έχει πρόβλημα η πλακέτα και μου είπε ότι θα στοιχήσει αρκετά να το φτιάξει και ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!! Και μου σύστησε να πάρω νέο!!!!!!! Μια πρόχειρη ματιά μου έριξα για ένα αξιοπρεπές κάνει γύρω στα 400!!!! Φυσικά χρήματα δεν υπάρχουν. Τι κάνω;;;;;; φωνάζω άλλο τεχνικό;;; ή το χρησιμοποιώ μόνο το καλοκαίρι και όσο πάρει;;;;;;;;;;
τι κάνω;;;;;;;;
φίλε μου τσέκαρε και τον αισθητήρα του στοιχείου στο εσωτερικό μηχάνημα.