Φιλοι μου γεια σας.
Η τν αυτη εχει ηχο χωρις εικονα...δεν αναβουν οι λαμπες του πανελ..
παρακαλω τα φωτα σας...
Printable View
Φιλοι μου γεια σας.
Η τν αυτη εχει ηχο χωρις εικονα...δεν αναβουν οι λαμπες του πανελ..
παρακαλω τα φωτα σας...
ποιά main φοράει;17ΜΒ...
και ποιό τροφοδοτικό 17pw...
Ναι φιλε Νικο
Μαιν¨ 17ΜΒ22-2
Τροφ: 17PW 20
κατέβασε το σχέδιο 17PW20 του psu μέτρησε ΄όλες τις τάσεις αν υπάρχουν δεν χρειάζεται εντολή απο την main, δες την ασφάλεια και τους πυκνωτες στο inverter αν είναι ο.κ άλλαξε το inverter
ok ...κανω αυτα και τα ξαναλεμε
Ευχαριστω
Δεν εγεινε τιποτα...παω για αλαγη ινβερτερ...
Πως γίνεται και το πάνελ καίει το inverter;Παράθεση:
βγάζει panel παίρνεις το ινβερτερ το βάζεις επάνω και στο ξανακάνει το καίει μερικές έχουν και διπλό ινβερτερ
Το ινβερτερ δεν είναι αυτό που συνδέετε με το panel οι Μετς/τες πάνω στο ινβερτερ δεν δίνουν την υψηλή τάση
Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι από panel πήγαινε πάρε και βαλτό Πάνο να δουλέψει η tv
Και αν δεν δουλέψει μετά τη πλακέτα τη θα την κάνεις
Παιδια ιδι το παραγγειλα...:001_rolleyes:
Αν δεν γινει η βλαβη θα εχω ενα ινβερτερ ρεζερβα....:biggrin:...
πόστ που γράφει για το πάνελ το έδειξα στον τεχνικό διευθυντή της schaub lorenz γελάνε ακόμα στην εταιρεία,
για τα πάνελ θα σου πώ τον τρόπο να τα επισκευάζεις υπάρχει τεχνική κανένα πάνελ δεν πετιέται το επισκευάζεις εκτός αν έχει σπάσιμο ή είναι στην εγγύηση και το αλλάζεις ακόμη και οι γρατσουνιές διορθώνονται
Σάββατο είναι σήμερα οι εταιρίες είναι κλειστές
οκ τα λεμε απο Δευτερα τοτε...να σαι καλα...
Κανένα εργαστήριο και καμία εταιρία δεν θα προβεί σε επισκευή της οθόνης διότι μιλάμε για μεγάλο κόστος και αρκετές εργατοώρες
Έκτος εάν το επιθυμεί ο πελάτης το κόστος θα είναι λίγο υψηλό και όπως καταλαβαίνετε ο πελάτης δεν περιμένει και δεν πληρώνει πλέον με αυτή την κατάσταση εκεί που έχουν φτάσει οι καινούργιες τηλεόρασης εάν λοιπόν κάποιος δεν είναι επαγγελματίας και έχει χρόνο για χάσιμο μπορεί να τρέχει για μια εβδομάδα για την τηλεόραση και να αφήσει όλα τα υπόλοιπα που κάνει σίγουρα τα panel επισκευάζονται αν βρεθούν οι πυκνωτές και οι λάμπες κτλ
Αν κάποιος δεν τον ζορίζει ο Χρόνος μπορεί να το επισκευάσει σε μερικές μέρες με όλο το τρέξιμο
Αυτό λέω για κάποιους που δεν ζουν εδώ αλλά αλλού
Συμφονω απολητα μ αυτο που λες...
Εγώ δεν πουλώ εξυπνάδες προσπαθώ να βοηθήσω βάση εμπειρίας διότι περνούν πολλές τηλεόρασης από τα χεριά μας
Και υπάρχει ένα ιστορικό που το καταγράφουμε βλαβολογιο
Άλο εάν θέλω να βοηθήσω κάποιους φίλους της σελίδας δεν έχω κανένα κέρδος φτιαγμένος είμαι και έχω ένα καλό όνομα
Καλυτέρα λένε γελά ο τελευταίος
Αυτό το γνωρίζουν όλοι δεν χρειαζόταν
για αυτό μιλάμε
Κανένα εργαστήριο και καμία εταιρία δεν θα προβεί σε επισκευή της οθόνης διότι μιλάμε για μεγάλο κόστος και αρκετές εργατοώρες
Έκτος εάν το επιθυμεί ο πελάτης το κόστος θα είναι λίγο υψηλό και όπως καταλαβαίνετε ο πελάτης δεν περιμένει και δεν πληρώνει πλέον με αυτή την κατάσταση εκεί που έχουν φτάσει οι καινούργιες τηλεόρασης εάν λοιπόν κάποιος δεν είναι επαγγελματίας και έχει χρόνο για χάσιμο μπορεί να τρέχει για μια εβδομάδα για την τηλεόραση και να αφήσει όλα τα υπόλοιπα που κάνει σίγουρα τα panel επισκευάζονται αν βρεθούν οι πυκνωτές και οι λάμπες κτλ
Αν κάποιος δεν τον ζορίζει ο Χρόνος μπορεί να το επισκευάσει σε μερικές μέρες με όλο το τρέξιμο
Το ότι οι γρατζουνιές διορθώνονται και ότι είναι στη εγγύηση αλλάζετε αυτό είναι αυτονόητο δεν ανακάλυψες την Αμερική ξαφνικά δηλαδή μόνο εσύ γνωρίζεις στο κόσμο το τρόπο να επισκευάζεις πάνελ άλλοι δεν υπάρχουν !!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ μιλάμε ότι ο χρόνος τις επισκευής και το κόστος ενός πάνελ δεν συμφέρει ούτε τον επαγγελματία ούτε τον ιδιώτη που έχει την συσκευή !!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρώτον τον επαγγελματία διότι θα αφιερώσει αρκετές εργατοώρες και χάσιμο άλλων επισκευών και δεύτερον τον πελάτη με πολύ υψηλό κόστος το όποιο δεν πληρώνει
Εκτός αν είσαι ιδιώτης δεν δουλεύεις πουθενά και έχεις χρόνο για χάσιμο να χάσεις φτιαχτεί δεν φτιαχτεί
Το έχω ξαναπεί πάνε οι εποχές που μας έδιναν παράσημα ο καθένας θέλει να κάνει την δουλειά του αυτή είναι η αλήθεια
Φιλοι μου δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεση...ειμαστε εδω να βοηθαμε ο ενας τον αλλο με οσες γνωσεις και ποιρα εχουμε...
Σας ευχαριστω παντος και τους δυο σας και ειμαι σιγουρος οτι και οι δυο με τον ζηλο που βλεπω οτι εχετε ειστε(και αν οχι θα γινετε) πολυ καλοι τεχνιτες...
Μην ξεχνατε ολοι συναφια ειμαστε...
Φιλικοτατα...Πολις
Αντιπαραθέσεις επιτρέπονται και διαφορετικές τεχνικές γνώμες (και να τεκμηριώνονται) όχι όμως και ύβρεις και υποτιμητικό προς τον συνομιλητή μας. Ακόμα και αν κάνει λάθος ο σκοπός του φόρουμ είναι να συζητάμε να μαθαίνουμε κλπ.
Συνεχίστε χωρίς προσβολές κλπ.
κακώς το έσβησες έχω πλήρη αίσθηση των γραφόμενων η αντιπαράθεση για τη βλάβη πήγε πάλι σε προσωπικό επίπεδο δεν προκάλεσα κανένα με τα γραφόμενα μου απλώς είναι εκνευριστικό οταν προσπαθούμε να λύσουμε βλάβη πετάγετε ο κάθε άσχετος και προσπαθεί να επιβάλει τη άποψη του χωρίς τεκμηρίωση δες όλα τα ποστ πρίν
Φιλοι μου το ινβερτερ ηρθε το εβαλα επανω και ολα Οκ...
Σας ευχαριστω και παλι για ολα...
Στο τέλος όλα καλά
Βέβαια πήρες λίγο ρίσκο διότι δεν είχες και κάποια άλλη επιλογή όπως της δοκιμής με ιδία αλλά που να τη βρεις
Μέσω ιντερνέτ η από εδώ Ελλάδα την αγόρασες σε τη κόστος έτσι για την ιστορία
Την αγορασα απο την ASWO στην τιμη των 79 ευρω με τα μεταφορικα.
Φίλε μου καλέ του έκανα απλώς μια προειδοποίηση εάν είναι σίγουρος για τη βλάβη
Ποιο παλιά είχαν περάσει και σε μένα και σε άλλους συναδέλφους εδώ στην Αθήνα από το ίδιο μοντέλο φαντάζομαι και σε εσένα θα σου έχουν βγει μερικές δεν του είπα 100% είναι πάνελ μην πάρεις την πλακέτα
Του είπα άπλα να προσέξει
Τέλος όλα καλά η τηλεόραση παίζει ακόμα
Παρεμπίπτοντος ξεχάστηκα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά πολύχρονος δια την ονομαστική σου εορτή
Και κάτι άλλο μην το παίρνεις τόσο σοβαρά και προσωπικώς διότι κανένας και ούτε εγώ σε έχω αμφισβήτηση σαν τεχνικό αλλά κυρίως δεν σε έχω προσβάλει
Εδώ δείχνουμε τις απόψεις μας πάνω στις βλάβες μπορεί να μη δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο σκέψης ο καθένας αλλά και το τη ζητεί ο καθένας από την ζωή του η τη δουλειά του αυτό αφορά μόνον αυτόν
Επίσης δεν μπορείς να φιμώσεις κάποιον για αυτά που λέει και τα υποστηρίζει όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και αλλού η φράση σου (εσύ θα σωπαίνεις και θα μαθαίνεις ) όλοι μαθαίνουμε
Εγώ δεν σου μίλησα υποτιμητικά ούτε προσβλητικά προς το πρόσωπο σου όπως εσύ έκανες για μένα δίχως να γνωρίζεις ποιος είμαι και τη γνωρίζω με γνωρίζεις μόνο από εδώ μέσα και όχι προσωπικώς δεν έχω πρόβλημα για αυτά που έγραψες ίσως αυτά πιστεύεις με γεια σου με χαρά σου έξαλλου δεν έχουμε καμιά περιουσία να χωρίσουμε μακάρι να είχαμε να τα μοιραζόμαστε
Νομίζω ότι αυτά έπρεπε να τα κρατήσεις για το εαυτό σου και όχι σε δημόσια θέα να προσβάλεις και μένα αλλά και άλλους εδώ μέσα λέγοντας ότι πετάγετε ο κάθε άσχετος κτλ διότι δεν ξέρεις εκείνη την στιγμή ποιος βλέπει και παρακολουθεί ιδίως όταν τα γράφεις με την υπογραφή σου
Εσύ είσαι σίγουρος για το τη νομίζουν οι άλλοι για σένα !!!!!!!!!!!!
Και πάλι ΝΙΚΟ πολύχρονος χρόνια σου πολλά