Eχω μια funai 21 ΕΙΧΕ καμενο το bu808 dfi το αλλαξα αλλα τωρα ζεσταινεται υπερβολικα αν τ αφησω 2 λεπτα το καιει τι φταιει ξερει κανεισ να μου πει
Printable View
Eχω μια funai 21 ΕΙΧΕ καμενο το bu808 dfi το αλλαξα αλλα τωρα ζεσταινεται υπερβολικα αν τ αφησω 2 λεπτα το καιει τι φταιει ξερει κανεισ να μου πει
Αν η τάση τροφοδοσίας είναι ΟΚ, κοίτα ηλεκτρολυτικούς τριγύρω του και στην οδήγηση.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ η οδηγηση ειναι ενα τρανζιστορ x112
Α337 τι ειναι αυτο το μετρησα δειχνει καλο μερικουσ πυκνωτες κοιταξα οχι ολους
θα τουσ δω οταν βγαλω τα yoke στον αερα η το οριζοντιο η το καθετο τοτε δεν ζεσταινετε υπαρχει περιπτωση για μ τ υυτ
μη πειραζεισ το τραντζιστορ μονο τουσ πυκνωτες ειδικα εχει εναν 10 μf
Γιωργο εχω δει μερικους πυκνωτας τουσ μετρησα με καπασιτομετρο και δεν τουσ αλλαξα
θα τουσ ξαναδω αποκλειεται να φταιει ο μτ
οχι οσεσ φωρεσ και να μου ετειχε αυτη η βλαβη ετσι την εκανα πετα και το μπουστερ προλιπτικα ο μιχαλησ ο πατερελης εισαι?
οχι Γιωργο αλλοσ ειμαι δηλαδη ν αλλαξω ολουσ τους ηλεκτρολυτικους γυρω απο την υυτ αποκλειεισ τον μτ
καλησπερα αλλαξε τον ηλεκτρολυτικο στα 160v στην υψηλη κ ας μετραει καλος αυτο ειναι το προβλημα μου χει τυχη αρκετες φορες
Γιωργο αυριο το αποτελεσμα
Μιχάλη,αντί να βγάζεις τους πυκνωτές και να τους μετράς(αναξιόπιστο), κόλλα παράλληλα από κάτω καινούριους με χαμηλότερη τιμή χωρ/τας.
Καλησπερα εχω αλλαξει ολους τους ηλεκτρολυτικουσ και τοπ προβλημα παραμενει και τους booster
μετα απο ποση ωρα το καει το bu?
ποιό μοντέλο είναι η τν;
Γιωργο καλησπερα εχω αλλαξει ολουσ τους πυκνωτας τουσ μετρησα με οργανο αλλα εβαλα καινουργιους
επισης και διοδους το καιει το τρανζιστορ το πολυ σε δεκα λεπτα οταν βγαλω τα yoke στον αερα τοτε δεν ζεσταινετε αποκλειεισ μτ
ΠΙΘΑΝΟΝ Κ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ
Νικο αθριο θα σου πω το μοντελο ειναι σχετικα καινουργια η tv το μοντελο βοηθαει για την εντοπιση της βλαβης
και αλλη φορα ετυχε τετοια tv ηταν ομως blu sky περιπου ιδιο σασσι και αυτη ειχε το ιδιο προβλημα και κατεληξα να την εγκαταλειψω
Γιωργο μπορω να βρω τετοιο μτ που βρισκεσαι στισ Σερρες
Στο λευκωνα ειμαι εγω λογικα θα βρεις μετ/τη παντως εμενα οσες μου τυχαν με την περιπτωση σου ηταν ο πυκνωτης 33m/160v
Γιωργο αυριο θα βαλω αλλον πυκνωτη 33 mf kai μετα μαλλον για μτ θα βρω εδω στη στοα
Μιχάλη άλλαξε τον πυκνωτή που βρίσκεται δίπλα από το ολοκληρωμένο του παλμοτροφοδοτηκου συνήθως είναι 33mf 50v , βγάλε τον μετασχηματιστή και το bu στον αέρα και βαλε λάμπα για φορτίο και μέτρα τι τάση βρίσκεις , όλα αυτά με προσοχή , να αλλάξεις όλους τους πυκνωτές με καινούργιους όπως σου είπαν και τα παιδιά , αν εξακολουθεί να σου κάνει τα ίδια πηγενετη σε μάστορα
Γεια σου Γιαννηαυτο τον πυκνωτη δεν τον ειδα καθολου τι σχεση εχει τους αλλους τουσ αλλαξα ειναι στο τροφοδοτικο αυτοσ που λες
Γιωργο τον αλλαξα τιποτα παλι
Αυτός καθορίζει σε τι τάση θα δουλέψει το τροφοδοτικό , ίσως να σου κάνει υπέρταση το τροφοδοτικό και να σου τρώει το bu
το σασι πρεπει να ειναι το 11ακ30, δε καταλαβαινω γιατι αλλαζετε τους πυκνωτες χωρις να φταινε,και το προβλημα ειναι αλλου
για το χ112 που εγραψες ειναι το stx112 και ειναι darlington για πες πως το μετρησες;
εγω θα εβαζα τον παλμογραφο στη βαση του βυ808 και θα μετρουσα η συχνοτητα ειναι 15,625hz; σε χρονο 64μs και θα το ειχα λυσει το προβλημα, φταιει το κυκλωμα τις ταλαντωσης ή φταιει ο μ/τ υψηλης.
Νικο παλμογραφο δεν εβαλα αλλα μπορω να βαλω και εστω οτι παρω αυτα που γραφεισ δεδομενο οτι η τv παιζει κανονικα για χρονο δεκα λεπτα το χ111 το εβαλα στο τρανζιστορομετρο και υπολογιζω να ειναι καλο ομως πωσ θα λυθει το προβλημα οι πυκνωτεσ ειναι καλοι ο μτ γιατι να φταιει ομωσ αφου παιζει κανονικα για τον χρονο που παιζει
Πρόσεξε το bu808 που βάζεις.Πρόσφατα είχα το ίδιο πρόβλημα και μέσα σε 10 λεπτά ζεματούσε.'Οταν έβαλα άλλης μάρκας το πρόβλημα λύθηκε.
Γιωργο τι μαρκα να βαλω παντως αυτα που εβαλα πιστευω να ηταν διαφορετικες μαρκες αυριο θα δουμε ευχαριστω
Τελικα η funai εγινε η βλαβη ηταν στον πυκνωτη τον συζεικτικο απο τη βαση του
σχ111 στο βu808dfi εδειχνε χωριτικοτητα 5 μf και ηταν κανονοκα 10 μf 50v ηταν ο μοναδικος που δεν
ειχα δει σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
αν ειχες προσεξει αυτα που σου εγραφα στο πρωτο μηνυμα θα την εκανες γρηγορα σου ειχα πει οτι φταιει ο 10 μF αλλα δεν τον αλλαξες!!!!
Γιωργο τους αλλαξα ολουσς αυτοσ μου διεφυγε νομιζα οτι τον ειδα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ