μαθηματα τηλεορασης απο το ιντερνετ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από
giorgos
μαλιστα ευχαριστώ για τις πληροφοριες....αλλα τώρα αρχίζω και εγω τα πρώτα μου πειράματα σε τηλεοράσεις...οπότε καταλαβένετε τυχεροι οι συγγενεις μου που θα αδειάσουν οι αποθήκες τους απο χαλασμένες τηλεορασεις....
για να μην ανοίγω άλλο θέμα πού μπορώ να βρω μανθαλ με τα διαγνωστικα των τηλεοράσεων σχετικα με το λεντ πόσσες φορές αναβοσβήνει? και συγκεκριμένα μια sony kv-m1400 μετά απο πέσιμο και λίγο βροχη....(ήταν έξω) ανοίγει με μια ασπρη γραμμη στη μέση και ανάβοσβήνει 1 φορα το λεντ τι είναι η μια επνάληψη?
www.fastfoodelectronics.gr
το λοιπον ..... ενα αναβοσβυσμα σημαινει overvoltage protection και αφορα τα 130 βολτ του τροφοδοτικου .....διοδος r2k κλασμενη, str, πυκνωτες τροφοδοτικου και αλλα
λευκη γραμμη στη μεση = βερτικαλ ψυχρες κολλησεις, ολοκληρωμενο, πυκνωτες γυρω απο το βερτικαλ αλλα και ενας διπλα στο μσ υψωλης καθως και μια ασφαλειο αντισταση στην τροφοδοσια μετα το μσ υψωλης που τροφοδοτει το βερτικαλ ....συνηθως 4,7 ωμ
τελος για τον φιλο που σχολιαζει τις telefunken ειναι μια χαρα τηλεορασεις αλλα εχουν δικο τους θεο στις βλαβες ....ειναι απλα ενα αντικειμενο που πρπει να το ξερεις ..... ( αν και τις σημερινες μερες δεν υπαρχει και κανενας λογος να το μαθεις μια και το να ξανασυνατησεις τετοια τηλεοραση ειναι μαλλον ακραιο εως απιθανο )
βαλτε φωτια στα σαραβαλα.
παλιοσακια
το πιστολι θερμου αερα το χρησιμοποιεις καμια σταλια???
αμα χρησιμοποιεις φλογιστρο ριξε και λιγο βενζινα καθαρη και ειναι κομπλε σιγουρα.!!!χαχαχα:lool::laugh::001_tongue: