-
Pitsos Vario 7
Καλημερα εχω ενα Pitsos Vario 7 πλυντηριο ρουχων το οποιο σταματησε να δουλευει (ηταν στο ξεβγαλμα) και εμφανισε στην οθονη την ενδειξη Ε 2...δεν δουλευει καθολου απο τοτε σε οποια θεση και αν γυρισω τον διακοπτη υπαρχει παντα αυτη η ενδειξη...Το βιβλιο του αναφερεται σε Σφαλμα Μηχανης Ε2..μπορω να κανω κατι;
Ευχαριστω πολυ,Ακης
-
Το τυπικό είναι μια επιθεώρηση στα καρβουνάκια (αντικατάσταση / σκούπισμα από καρβουνιές) κτλ . αν δεν ... ξαναπέρνα
-
ολα οκ...ηθελε reset...απλα το reset στην πλακετα δεν γινεται βγαζοντας απλα την μπριζα...
-
Γεια σας θελω την βοηθεια σας εχω το πλυντιριο pitsos vario 7 μου βγαζει την ενδειξη Ε2 αλλαξα τα καρβουνακια του μοτερ αλλα δεν μπορω να κανω reset στην πλακετα μηπως ξερει καποιος να μου πει πως κανουν???
-
γεια σου ακη εχω το ιδιο προβλημα με εσενα θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις πως εκανες το reset να το κανω δεν θελω να σου κλαυτο αλλα πιστεψε με δεν εχω λεφτα να φερω τεχνικο σε ευχαριστω
-
Δοκιμασε με τον επιλογεα στη θεση off κρατας πατημενο το κουμπι εναρξης και ενω το εχεις πατημενο γυρνας τον επιλογεα μια σκαλα αριστερα ,το κουμπι της εναρξης το αφηνεις μετα απο 5 sec,Δεν ειμαι σιγουρος για το vario7 αλλα το big7 ετσι κανει reset
-
το πλυντηριο μου ειναι το pitsos wxp800b6/01 το προβλημα ειναι οτι ενω δουλευε κανονικα σταματησε αποτομα οταν το ανοιγω αναβοσβηνη το λαμπακι που λεει ξεβγαλμα τι μπορει να φταιει ευχαριστω
-
Πιστευω καρβουνακια,αλλα για σηγουρια πρεπει να τα βγαλεις να τα δεις.Με ενα σφυρακι χτυπα λιγο ελαφρα το μοτερ και μετα δοκιμασε να κανεις ρεσετ με τον τροπο που γραφω στο #6 και κανε δοκιμη.Το σφυρακι ειναι λιγο τσαπατσουλια αλλα τις περισσοτερες φορες αποδιδει γιατι με την κρουση κουνιουνται τα καρβουνα και περνει μπρος.Αν δουλεψει αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να πλενεις χωρις φοβο,αλαζεις τα καρβουνα και μετα πλενεις.
-
αν αλλαξω καρβουνακια και συνεχειση να αναβωσβηνη τι να κανω σε ευχαριστω για την προσπαθεια σου να με βοηθεισης
σε ποιο σημειο του μοτερ να χτυπησω
-
Πανω σε μεταλο οχι σε πλαστικο