Έλα ρε παιδιά.. Και γω διακοπές ειμαι και απάντησα έστω και χαλαρά.. Δεύτερον το επείγον για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Τέλος πάντων. Πρωσοπικα χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα.
Printable View
Έλα ρε παιδιά.. Και γω διακοπές ειμαι και απάντησα έστω και χαλαρά.. Δεύτερον το επείγον για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Τέλος πάντων. Πρωσοπικα χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα.
Κώστα καλό χειμώνα φίλε...εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν έτσι ? ασχολήθηκα λίγο με το bios ειδα ότι άλλαξαν οι θερμοκρασίες προς το καλύτερο το άφησα αρκετές ώρες,έτρεξα ενα παιχνίδι με απαιτήσεις για να δω που θα φτάσει η θερμοκρασία του, και όχι για να παίξω παιχνίδι,είδα ότι πήγε καλά και αυτό ήταν όλο ,ευχαρίστησα προσωπικά έναν-έναν έβαλα ότι λύθηκε το πρόβλημα και οκ...από κει και πέρα το ξανά τονίζω ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση.
Φίλε μου δεν μπορείς να παρακαλάς για απάντηση. Μιλάμε για παιχνίδι τώρα, αν είχες "Επείγον-Σημαντικό" πρόβλημα το πας σε μάστορα. "όχι για να παίξω παιχνίδι" αλλά παίζεις παιχνίδια.
Μπορείς να βάλεις και προγράμματα benchmark ξέρεις, το να γεμίζεις με σαβούρα τον υπολογιστή μόνο προβλήματα στο λογισμικό θα δημιουργήσεις.
Οπότε χαλαρά κάποιος θα απαντήσει.
Αν μας απειλείς ότι θα φύγεις τι περιμένεις να σου πούμε φύγε? Ελεύθερος άνθρωπος είσαι και δεν είμαστε αφέντες κανενός, θέλεις να κάτσεις κάτσε θέλεις να φύγεις φύγε.
οκ δεν το συνεχίζω γιατί προφανώς αυτό το φόρουμ δεν είναι για τηλεθέαση...
ευχαριστώ φίλε Τάκη τα έβαλα και είναι οκ μια χαρά!!!