Προχθές θ οθόνη ήταν πράσινη τώρα είναι μπλε μάλλον φίλε βραχυκυκλωμένη οθόνη δεν δικαιολογείται τα 300 volt
Printable View
Προχθές θ οθόνη ήταν πράσινη τώρα είναι μπλε μάλλον φίλε βραχυκυκλωμένη οθόνη δεν δικαιολογείται τα 300 volt
και φυσικα εσυ καλα τα λες στον συλλεκτη εχω 135v αλλα το ενα πολυμετρο απο τα δυο που εχω το mastech δεν μας τα λεει καλα ενω το metex αρκετων χρονων πηρε σωστα την μετρηση για το θεμα με το χρωμα εχεις καποια συμβουλη να μου δωσεις
σε ευχαριστω για την βοηθεια και παλι
Από ότι βλέπω εδώ στη αρχειοθήκη μου το συγκεκριμένο μοντέλο στο πλακετακι της οθόνης φορεί ολοκληρωμένα με 9 πόδια TDA6111Q/N4 για τα τρία χρώματα
ψάξε για αντιστάσεις χαλασμένες στο πλακετακι η διόδους αν έχει, μπορεί κάποιο από τα ολοκληρωμένα να είναι off
επανω στην οθονη τι ταση εχεις;;;(μου εχει τυχει χαλασμενος υψηλης και να εχει μπλε χρωμα-δεν ηταν sony ηταν philips)
τα 210v τα εχω κανονικα οπως επισης οπως και τα 1100v sto g2 αν και το πολυμετρο τα μετραει με δυσκολεια οποτε θα αρχισω το ψαξιμο στο πλακετακι οπως λεει ο αλεξ
υπαρχει περιπτωσει να φταει το E BOARD R G B CHROMA OUT ;
Συνημμένο Αρχείο 25123
ευχαριστω και παλι για την βοηθεια
Θυμάσαι τη σου είχα γράψει πιο πίσω
Εάν είναι καμένο το τρανζίστορ της υψηλής τότε θες αλλαγή Μετa/στη και ολοκληρωμένου smd το κόστος λίγο ακριβό αυτές βγάζανε τέτοιο πρόβλημα η Sony τα αλλάζει όλα αυτά μαζί με κάτι αλλά που αλλάζονται προαιρετικά κόστος μαζί με την εργασία 180 ε
Το θέμα είναι ότι στο εμπόριο λιγο δύσκολο να το βρεις εννοώ για τα καταστήματα που τα πουλούν ο χάρης μπορεί να έχει ένα κομμάτι ίσως
Τώρα μπαίνεις σε δύσκολα άντε να το ξεκολλήσεις να βάλεις το καινούργιο και μετά πρέπει να μπεις στο service mode να ρυθμίσεις τυχόν αποκλίσεις
αυτο βρισκεται επανω στο E BOARD ; ειναι το CXA2100Q-TL και κατι ακομα αυτο το e board θυμασε αν το εχει και η FX 66; εχω μια τετοια και μπορω να βγαλω την πλακετα για δοκιμη
Πριν αλλάξεις ότι δίποτε άσε να συνεννοηθώ με την εταιρία και θα σου πω πώς να κινηθείς
οκ σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
καλο βραδυ
λοιπον εκανα καποιες μετρησεις στο πλακετακι τις οθονης και εχω τις εξης τασης 210 v ok , 1100v ok στο τριμερ rv 5376 στο μεσαιο ποδι 450v στα στα R,G,B εχω απο 150v εως 171 αναλογως του προγραμματος δεν εβαλα καποια σταθερη εικονα μαυρη η ασπρη για να μετρησω αναλογα τις τασης αυτα σας φαινονται φυσιολογικα; ακομα δεν εχω κανει ελενχο στα υλικα στο πλακετακι γιατι δεν εχω προλαβει
ποιες αλλες τασεις επανω στο πλακετακη πρεπει να κοιταξω για να βρω το προβλημα με το χρωμα ;
και κατι ακομα ψαχνωντας εδω μεσα βρηκα αυτο το post με αναλογο προβλημα με το δικο μου μηπως να αλλαζα και εγω το τρανζιστορ που αλλαξε ο φιλος εδω
http://www.hlektronika.gr/forum/show...=57109&page=18
αν θελει καποιος ας το διαβασει και ας μου πει
και παλι ευχαριστω για την βοηθεια