Καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος του ιδίου ψυγείου με την ίδια συμπεριφορά (αναβοσβήνει συνεχώς) με αποτέλεσμα να φτάνει η θερμοκρασία στην ψύξη στους 11 εώς 12 βαθμούς, έκανε μια διακοπή σε αυτή την συμπεριφορά για μία εβδομάδα περίπου χωρίς να έχω κάνει κάτι , αλλά επανήλθε δριμύτερο. Σε μια συζήτηση με φίλο ηλεκτρολόγο μου είπε για ψυχρή κόλληση αλλά δεν το ψάξαμε παραπάνω μιας και δεν είχε χρόνο να το δεί. Περιττό να πω ότι ο τεχνικός της εταιρία ήρθε και χωρίς να ελέγξει τίποτε αποφάνθηκε :αλλαγή πλακέτας με κόστος ******* 400 €‚ ****** . Διάβασα παραπάνω για κάποιον που ζήτησε +200 € μια χαρά :biggrin: . Από ότι είδα παραπάνω αν είναι να αλλάξω πλακέτα υπάρχει στην Θεσσαλονίκη με κόστος κάτω από 100 €. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, η πλακέτα είναι έτοιμη για τοποθέτηση και δεν χρειάζεται κάποιου είδους προγραμματισμό από την εταιρία; Δεν διάβασα κάτι τέτοιο πουθενά παραπάνω και ήθελα να σιγουρευτώ πριν την αγοράσω και σκέφτομαι να στείλω την παλιά για επισκευή αν γίνεται ώστε να την έχω spear . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.