Κυριοι διαχειριστες κλειδωστε επιτελους αυτο το θεμα.
Δεν βγαινει κατι απο αυτην την αντιπαλοτητα
Κυριοι διαχειριστες κλειδωστε επιτελους αυτο το θεμα.
Δεν βγαινει κατι απο αυτην την αντιπαλοτητα
δεν ξερεις τον ΚΟΚΑΡ?
καλυτερα...δεν αξιζει να τον γνωρισεις.Χαλια μαυρα ανθρωπος,εγωιστης,δεν μιλαει σε κανεναν,ολο ειρωνευεται,αν του ζητας βοηθεια δεν σου απανταει,το παιζει οτι κατι ξερει και γενικα μακρια απο ανθρωπους σαν τον ΚΟΚΑΡ!
δεν ντρεπομαστε λεω εγω???
Και σιγουρα την ιδια αποψη θα εχεις και για THANOS,SPIRAKOS,KENTAR,FILMAN,P.GABR,CLOCKMAN,TOMH ELL,LEOSEDF,GR_KYROS,REP,MOUTOULOS και δεκαδες αλλα παιδια που ξεχναω τωρα ....που ετσι και κατσουν σε ενα τραπεζι ολοι μαζι με την κλεινουν την ΝΑSA!!! Αν και αυτοι ειναι προβληματικοι και σε ζηλευουν,τοτε ναι...θελω να κανω παρεα με προβληματικους και ζηλιαρηδες
Αν και ο ΚΟΚΑΡ δεν χρειαζεται συνηγορους, αισθανομαι την αναγκη να πω κι εγω την γνωμη μου για αυτην την αδικια.Τον γνωρισα απο εδω μεσα, και ηταν απο τους πρωτους ανθρωπους μου με βοηθησε στα ηλεκτρονικα, χωρις να εχουμε ειδωθει αλλου με προσκαλεσε στο σπιτι του για καφε μου ελυσε πολλες αποριες, αν και τον εχω κουρασει γιατι το επιπεδο μου ειναι βρεφικο μπροστα στο δικο του.Επισης, μου εχει δωσει και υλικα, δωρεαν.Ειναι κριμα να λεγονται τετοια λογια για τον Κωστα, εχει αποδειξει αρκετες φορες ποιος ειναι, και αν ειπαν 3-4 ανθρωποι πεντε κουβεντες υπερ του, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που εχουν βοηθηθει.
Για την περιπτωση του Κυριακου δεν θα ηθελα να σχολιασω κατι.