FYI ούτε ο admin δεν μπορεί να δει προσωπικά μηνύματα χρηστών. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Printable View
FYI ούτε ο admin δεν μπορεί να δει προσωπικά μηνύματα χρηστών. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
σφαχτειτε να δουμε τι θα γινει.................και αφηστε το ΔΝΤ να ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!
Με πιάσανε οι ιμικρανίες μου :blink: :lol:
Μην κάνετε σαν παιδάκια 1ης δημοτικού.... Το ξεκατίνιασμα του στύλ όχι εγώ φταίω όχι εσύ φταίς δεν βοηθάει πουθενά! και προς Θεού δεν παίρνω το μέρος κανενός γιατί είμαι αντικειμενικός!
tnt τι έχει ο ενισχυτής σου φίλε ανάβει? Μπαίνει σε protect? ανάβει αλλά δεν βγάζει ήχο? Τι συμβαίνει πες μου και έλα φέρτον παρέα με ένα freddo espresso πολύ γλυκό απο τα Everest να τον δούμε παρέα....
Κι ομως, μονος σου στο #39 γραφεις " καλησπερα σε ολους!
λοιπον! τα θεματα π ειχα τα βρηκα ολα με εκεινο τον γνοστο μου τον ηχεια και τα διορθωσαμε απο την προηγουμενη βδομαδα!!
δεν ενημερωσα γιατι εχω απιστευτο τρεξιμο αυτο τον καιρο!
ο γδουπος που λεγαμε τελικα ηταν απο τις γηωσεις οπως μου ειχε πει! ".
Τωρα, οπως αναδημοσιευεις το ΠΜ, γραφεις οτι "υποπτευεσαι" οτι το προβλημα δεν το ειχε. Μεχρι να το αποδειξεις......απλα με συκοφαντεις αβασιμα.
Αυτο που εχει σημασια ειναι να αποδειξεις-ειναι η δευτερη φορα που στο ζηταω- αυτο "Ποιος μου λέει ότι δεν έχει δημιουργήσει (που είμαι σίγουρος οτι εχει!) κ άλλες φορές πρόβλημα".
Επισης, δεν εχεις απαντησει, σχετικα με τα απειλιτικα σου ΠΜ.
Τελος, επειδη εισαι αυτος που εισαι, καταφερες να χαλασεις μια δωρεαν διαθεση βοηθειας. Ο ενισχυτης σου δουλευε κανονικα οταν τον παρελαβες. Τα υπολοιπα ειναι γκρινια.
Εγω προσωπικά δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Κωστας θα εκανε τετοιο πραγμα, η ακομα κι αν το εκανε, οτι δεν θα το παραδεχοταν! Ειναι ΕΝΤΙΜΟΣ ανθρωπος και ΑΠΑΙΧΤΟΣ στην δουλεια του (κατ' εμε φτασμενος ηλεκτρονικος).
Εχουμε συναντιθει και με εχει βοηθησει παρα πολυ! Επισης να σε πληροφορισω φιλε tnt_tuner οτι οτιδηποτε εχει πει με kW Ειναι ΟΛΑ αληθεια, και δεν ειναι σωστο να πετας ετσι αβασιμες δυσφημισεις απο την στιγμη που ΔΕΝ ξερεις. Θεωρω πως ο Κωστας ειναι ενα αγαπητο στους περισσοτερους εδω μεσα ατομο και δεν νομιζω να εχει τυχαια αυτην την θεση...
Επισης γιατι δεν τον πας οπως λες σε εναν "τιμιο" μαστορα που θα σου βρει την λυση μιας που δεν τσιγουνεβεσαι τα χρηματα, αλλα προτιμας την φτινιαρικη λυση ενος "μη εμπιστου" ηλεκτρονικου που "δεν εχει ιδεα" και "κοροιδευει τον κοσμο" μιας που το μονο που θελει ειναι να "πειραματιστει" με την περιουσια αλλου;;;;;
Δεν στο λεω για να σου επιτεθω. Δεν πιστευω ομως σε καμια περιπτωση πως εκανε κατι τετοιο ο Κωστας, ενας ανθρωπος με τοση εμπειρια πανω στα ηλεκτρονικα, αλλα και τοσο καλοθελητης και καλοπιστος.
Αυτα απο μενα
Εμ δικαιολογημένα σας εχουν βγάλει καγκουρες! Πηγες να φτιαξεις ηχοσυστημα με πορδες και ζητας και αξιωσεις;;;; Μενα ενισχυτη απ το πρακτικερ και ενα ραδιοσιντι Blue Sky θες να φτιαξεις ηχοσυστημα και εχεις και απαιτησεις;;; Τι περιμενες ρε φιλε; Τον ουρανο με τ ασττρα; Blue Sky πηρες, οχι becker και Clarion... Απο την αγορα που εχεις κανει και μονο φαινονται οι γνωσεις που εχεις επανω στα αντικειμενο. Η αγορα ειναι δικαιωμα του καθε ανθρωπου, το να επιλεγει μονος του δηλαδη τι θα αγορασει. Επισης πολοι ειναι αυτοι που δεν εχουν γνωσεις και αυτο ειναι επισης κατι μη κατακριταιο. Το να κατηγορεις ομως, λογο της ασχετοσυνης σου, συμφορουμητες που κατα την γνωμη μου διακρινονται για το ηθος τους, τις γνωσεις τους και την δουλειά τους μεσα εδω, παει ΠΑΡΑ πολυ φιλε μου... Ως αναφορα για τον Κωστα, μια και πηγες στο εργαστηριο του, δεν σε ακουσα να παρουσιαζεις το τι ειδες εκει και αν αυτο συναδει με τα στοιχεια ενος τσαρλατανου, οπως θες να τον παρουσιαζεις. Ουτε για το ηθος του, μιας και τον γνωρισες απο κοντα. Μια και λοιπων εσυ δεν λες τιποτα -κατα την γνωμη μου εσκεμενα- θα πω εγω, οχι κατα την γνωμη μου, αλλα την πραγματικοτητα. Οπως ο Κωστας εσενα σου εδωσε την βοηθεια του απλοχερα, και χωρις δολο και κερδος, ετσι ακριβως μου την εδωσε κι εμενα. Μεσα απο κουβεντα σε πμ, οταν εφτιαχνα εναν λαμπατο ενισχυτη, αν και σε ενα βαθμο δεν ειναι το αντικειμενο του, δεν με γνωριζε (μιας που εγω μενω επαρχεια και αυτος αθηνα0 και δεν ειχαμε ξαναμιλησει ποτε, ο ιδιος μου προτεινε να τον παω απο κει να τον μετρισω, μιας που εγω δεν ειχα αυτην την δυνατοτητα, πραγμα που αναφερω σε ενα απο τα ποστ μου. Οταν ανεβηκα αθηνα, πηγα και τον μετρισαμε στο εργαστιριο του, και απο κει ειναι αυτες οι μετρισεις που εχω ανεβασει.
1ον: Ανθρωποι με μεγαλο ηθος κανουν τετοια κινηση και δινουν τετοια βοηθεια! (για να ξερουμε τι λεμε και τι κατηγορουμε)
2ον: Οχι απλως δεν του εδωσα χρηματα, αλλα δεν περασε ουτε απο την πισω μερια του μυαλου του να μου ζητησει λευτα, μιας που το εκανε απλοχερα επιδη ετσι ενιωθε...
3ον:Ως αναφορα για το εργαστιριο του και την τεχνη του; δεν ειναι το εργαστιριακι της γειτονιας που με ενα βολτομετρο προσπαθουν να βγαλουν βλαβη και αυτο το λεω με πληρη επιγνωση του τι λεω. Αν θελει ο Κωστας να παρουσιασει τα οργανα του ας το κανει ο ιδιος, δεν ειμαι εγω ο αρμοδιος.
Ειμαι ομως αρμοδιος και υποχρεωμενος να πω οτι μεσα στο φορουμ, λιγοι ειναι οι συμφορουμιτες μας με τετοιο επιπεδο γνωσεων και ιδιαιτερα στους ενισχυτες αυτοκινητου!!!
Ειναι λοιπων δολειο να κατιγορεις ανθρωπους οι οποιοι εχουν καταξιωθει με το σπαθι τους στον χορο.
Γενικως εχω να πω οτι εμεις οι συμφορουμιτες που δεν εχουμε τις γνωσεις που εχουν αλλοι συμφορουμιτες μας μεσα στο φορουμ και τις μοιραζονται μαζι μας απλοχερα κι εγω πρωσοπικα οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω σ ολα τα παιδια δεν εχουμε το ηθικο δικαιωμα να κατιγορησουμε αυτα τα παιδια( που μας εχουν βοηθησει και που στο μελλον σιγουρα θα ξαναχρειαστουμε την βοηθεια τους) λογο της ασχετοσυνη μας. Εδω για μενα μπαινει ενα τεραστιο φαουλ. RESPECT! τιποτα αλλο.
Διάβασα το θέμα από την αρχή, μπούχτησα :001_huh:. Όποιος το διαβάσει, θα καταλάβει τι παίζει. Και μόνο από τον τρόπο έκφρασης του καθενός.
Εγώ, έχω πάει στο εργαστήριο του Κώστα, έχουμε γνωριστεί και από κοντά.
Μόνος του προσφέρθηκε να με βοηθήσει γιατί χρειαζόμουνα παλμογράφο. Δεν του το ζήτησα, μόνος του προσφέρθηκε. Αυτό, από μόνο του , λέει πολλά. Ούτε λεφτά μου ζήτησε ούτε τίποτα. Απλώς, αγαπάει τα ηλεκτρονικά και είναι πορωμένος με αυτά. Όπως και πολλοί από εδώ μέσα.
Δεν ταιριάζουν τα όσα λέει ο tnt με την εντύπωση που μου δωσε.
Κι αν ήταν ο τσαρλατάνος που περιγράφει, εεε...τόσο καιρό στο φόρουμ...θα το χαμε πάρει χαμπάρι. Μια μυρουδιά τουλάχιστον...
+1 Πανο!
Να πω κι εγω την εμπειρια μου με τον Κωστα-ultra.
Τον γνωρισα εδω, σε αυτο το φορουμ, και μεσω ανταλλαγης ΠΜ επικοινωνουσαμε.
Επρεπε να δωσω την διπλωματικη μου, και ο Κωστας, αφιλοκερδως με καλεσε στο
Εργαστηριο του, και για δυο ολοκληρα απογευματα, σχεδιαζε το pcb της εργασιας μου.
Στην συνεχεια, με ξανακαλεσε για να φτιαξουμε το pcb μεγεθους 20x30 εκ.
Αφου μου εδειξε ολη την διαδικασια του πως γινονται τα pcb με φωτοευαισθητη πλακετα, συμπεριλαμβανομενης της τεχνικης με το rosol 3,
μου παρεδωσε ετοιμη την πλακετα. Αφου την τρυπισα και κολησα τα εξαρτηματα
ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΜΕΣΩΣ.
Ποτε δεν δεχτηκε τα χρηματα που του προσφερα, ποτε.
Αυτη η ιστορια που διαβαζω ειναι εξωφρενικη, ο τυπος μας δουλευει.
Ξερω οτι υπαρχουν κι αλλοι που εχουν βοηθηθει, αν θελουν, ας πουνε κι αυτοι την γνωμη τους.
Είχα αναφέρει σε προηγούμενα πόστ μου, οτι δεν τον γνωρίζω τον Κώστα προσωπικά. Τώρα με βάση
τα πόστ των παραπάνω μελών, οφείλω να ομολογήσω οτι αρχίζω και σχηματίζω μια γενική εικόνα για
αυτόν. Οπότε δεν ξέρω τι περιμένεις να γίνει, γιατί τουλάχιστον με βάση αυτά που "βλέπω", και έτσι
να είναι όπως τα γράφεις, πιθανών να είχε τους λόγους του, και ισχύει αυτό που είπα και παραπάνω
(στη συγκεκριμένη περίπτωση, παρακάτω):
Εγώ μόνο αυτό δεν βλέπω ...