Το πλευερ παιζει αλλα εχω καποιεσ αποριεσ
Printable View
Το πλευερ παιζει αλλα εχω καποιεσ αποριεσ
για πες τι απορια εχεις?
Η αποριεσ μου ειναι για ποιο λογο κατα το ξεκινημα τησ αναγνωσησ ακουγετε σ ολα τα πλευερ 1 μπιπ απο το λειζερ τουσ;και η αλλη ειναι τι θα παθει το πλευερ αν του γυρισουμε αντιστροφα το δισκο κατα το ξεκινημα τησ αναγνωσησ(μετα θα γυριζει μονο του το δισκο αντιστροφα,το εχω κανει αλα δν ξερω τισ επιπτωσεισ);
ευλογες οι αποριες σου ..... το μπιπ το εκανε?
Ο γνωστοσ ηχοσ που κανουν παντα ολα τα πλευερ κατα το ξεκινημα.επισησ ξερεισ μηπωσ γιατι το ντισκμαν μου δν διαβαζει σιντι με γρατσουνιεσ ενω αλλα πλευερ διαβαζουν;
λοιπον ο θορυβος ακουγεται οταν ξεκιναει η ιχνηλατηση και μην βαζεις χερι οταν γυριζει
Με το ντισκμαν, που δν διαβαζει γρατσουνισμενα σιντι ενω αλλα πλειερ τα διαβαζουν,τι κανω;
ειναι αναλογα τις προτιμησεις του πλευερ.δε γινεται τπτ δυστηχως,αλλα διαβαζουν κωλοσιντι κ αλλα δεν ανεχονται την παραμικρη γρατσουνια.αν μιλαμε για λερωμενο σιντι,ακομα κ γρατσουνισμενο κ κακοζωισμενο γενικα,μπορεις να κανεις το εξης.το πασαλειβεις με οδοντοκρεμα,την αφηνεις να στεγνωσει,κ μετα με ενα χαρτι την σκουπιζεις.τριβοντας την για να φυγει θα δεις το σιντι να γυαλιζει.τουλαχ οι πολλες γρατσουνιες θα φυγουν.
τι εννοεις οταν λες επιλεγει τα σιντι που διαβαζει;:confused1:
ξιφι ....δυστυχως κατα την γνωμη μου συνεχιζεις μια ιστορια η οποια βασιζεται μονο στις προσωπικες σου εμπειριες και αυτο ειναι πολυ κακο διοτι οι πληροφοριες που διαδιδεις στο φορουμ ειναι ανυποστατες ....
αυτο ειναι παρα πολυ ασχημο διοτι διαβαζουν καποιοι ανθρωποι και θα οδηγηθουν σε λαθος συμεπρασματα
----ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΥΕΡ ΜΕ """"ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ"""" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΝΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕς ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ
----- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩς ΣΙΝΤΙ ΠΛΑΥΕΡ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΜΠΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΠΑΦΕΡ KAI EXOYN THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΟΥΝ ΕΝ Α ΣΙΝΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΥΕΡ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ
ΥΠΟΘΕΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ....ΑΛΛΑ ΤΣΠ