Πανω απο 100 σιγουρα... το σχηματικο το εχω κανει upload
Printable View
Πανω απο 100 σιγουρα... το σχηματικο το εχω κανει upload
Τελικα ειμαι πολυ γκαβος!
Δεν το βλεπω! Εκτος κι αν λες το αρχικο που εχεις βαλει στη πρωτη σελιδα.
Σορρυ ε...
στην 1η σελιδα (sansui.JPG) :wink:
Α οκ...
Αυριο παω για ενα τσεκ απ στον οφθαλμιατρο:)
Eλα... πάλι έπεσα "μέσα" ... :lol: :lol: :lol: .
Βάλτου ένα τροφοδοτικό με ισχύ σαν αυτή που σου είχα αναφέρει ...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από DaNzA
...σε συνδιασμό με 4 τρανζίστορ ανα πολικότητα, δηλαδή 8 ανα κανάλι (4x2SA1106 & 4x2SC2581),Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από moutoulos
και θα έχεις έναν ενισχυτή με σχεδόν 200Wrms/8ohm ή 300+Wrms/4ohm.
Τα συγκεκριμενα τρανζιστορ τα πηρα επειδης δεν εβρισκα τα άλλα.. μολις βρω τα 2SA1216 & 2SC2922 θα βαλω αυτα (2 ανα πολικοτητα..) :twisted: το VU-Meter που έχω που να το συνδέσω στον ενισχυτη για να βλεπω την στάθμη εξόδου?
Το συνδέεις στην είσοδο (εννοώ πέρνεις σήμα απο την είσοδο), τώρα βέβαια υπάρχουν καιΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα από DaNzA
κάποια (κιτ) που είναι "βαττόμετρα", και παίρνουν δείγμα απο την έξοδο.
Μετα απο 4 ωρες να δουλευει ποτε τερμα ποτα χαμηλα με φορτιο 8Ω με αφησε απολυτα ικανοποιημένο :D μονο που αν έχεις καποιο τραγουδι beatάτο (rnb-hiphop) "κρεμάει" στα μπάσα οταν είναι δυνατα και ο μετασχηματιστης που έχω προσωρινα ζεματάει :shock: , το ρεύμα ηρεμίας πως να το ρυθμίσω και στα πόσα mA?
Καλημερα παιδια. έχω ενα πρόβλημα, ολα καλα με τον ενισχυτή δεν ζεσταίνεται βγάζει αρκετά dB και με έχει ικανοποιήσει απόλυτα αλλά όταν τον φτάνεις στα όρια του ενώ δεν βγάζει απο κάπου καπνό σου μιρύζει κάτι σαν να καίγεται :shock: και μόλις τον χαμηλώσεις λίγο σταματάει αυτή η μυρωδιά :? τι μπορεί να ναι αυτό? μήπως υπερθέρμανση πηνίων στα ηχεία? ή καποιο πρόβλημα του ενισχυτή?? :roll: (γιατι το ίδιο συμβαίνει και στο αυτοκίνητο)
Μμμ..., μετά την επιτυχημένη "αναβάθμιση" που έγινε, οι αντιστάσεις στην έξοδο αλλάχθηκαν με μεγαλύτερες :?: :?: (σε W)
ή παρέμειναν οι ίδιες οπότε λογικό είναι να μυρίζουν ...
Υπόθεση κάνω έτσι ......