καλημερα, χρονια πολλα σε ολους, χριστος ανεστη!!!
οι υπολοιπες τηλεορασεις που εχω αν και παλιοτερες δεν ειχαν κανενα τετοιο θεμα, η sony πχ που την αγορασα το 2013 καποια στιγμη το 2015 σταματησε να παιζει youtube και 1-2 μηνες μετα εφτιαξε απο μονη της (προφανως με καποιο update που εκανε) ισως και η f&u να μην αντιμετωπιζε καποιο προβλημα αν ειχε καποια σοβαρη εταιρια για αντιπροσωπια και οχι αυτο το τσιρκο..Η αιτια ολων των προβληματων ειναι οτι αγορασαν μονο τα σασι χωρις την υποστηριξη του λογισμικου των τηλεορασεων και ειναι τοσο αθλιοι που δεν ντρεπονται να σου πουν οτι 3 ετων τηλεοραση απλως δεν θα ξαναπαιξει..
Ενω ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν υποστηρηξη για 10 χρονια, δεν παρεχουν ουτε για μια μερα!!! Αν δηλαδη καποιος αγορασει τηλεοραση σημερα, αυριο ισως να μην παιζει το youtube της!!
Μια καταγγελια θα τους την κανω μηπως και γλιτωσω αλλους και μηπως βοηθησω να απαλλαγουμε καποια μερα μια για παντα απο τετοιου τυπου εταιριες που σου πουλαν κατι που δεν εχουν ιδεα αν παθει κατι τι θα κανουν, και σου λενε αρλουμπες απο το τηλεφωνο..
Το
firmware το βρηκα σε ενα τουρκικο φορουμ και το παραθετω μηπως και βοηθησω κανεναν που ειχε την ατυχια να αγορασει απο αυτους τους μπακαλιδες...
https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb9...atasi-hk.3903/
υπαρχει σε δυο εκδοσεις..σε μαυρο-χρυσο μενου και σε titanium..τα εχω και τα δυο οποιος δεν μπορει να τα βρει να μου πει να του τα στειλω