Να υποθέσω ότι η κάρτα αυτή που έχεις κάνει και για LapTop (εφόσον βέβαια διαθέτουν αντίστοιχο slot ώστε να "δεχτούν" τη μικρή εικονιζόμενη κάρτα) ???
Printable View
Oι καρτες αυτες μπαινουν στην υποδοχη της πλακετας του wi-fi που ολα τα λαπτοπ εχουν.Ισως σε καποιο να μην μπαινει αν τυχον και εχει αλλα εξαρτηματα γυρω που την εμποδιζει να κουμπωσει.
Μηπως αυτο: http://www.ebay.com/itm/Sintech-5IN1...item3362b01663 ειναι καλυτερο για λαπτοπ γιατι ειναι ποιο εξειδικευμενο;
Το εχει δοκιμασει κανενας;
Βρηκα αυτον τον πωλητη απο Αγγλια ο οποιος εχει αποκλειστικα και μονο διαγνωστικες καρτες με 100% feedback σε 10000 πωλησεις..
Το βλεπω να παιρνω απο αυτον,απλως δεν ξερω τι ..
Τo σετάκι που λέει ο Αδάμ το έχω και το χρησιμοποιώ.
Έχει καλές δυνατότητες, αν το μάθεις, εμένα μου έκατσαν λίγες ασύμβατες μητρικές (desk & laptop).
Υπόψη για να βάλεις την Mini PCI-E να δουλέψει, θα πρέπει να πηγαίνουν και κάποια σήματα στο slotαλλιώς δεν θα δουλέψει, το πλεονέκτημα της είναι ότι έχει καλώδια για να τα συνδέσεις στα αντίστοιχα pads (με κολλητήρι), μερικές μητρικές έχουν και debugpadsκαι η δουλειά γίνεται παιχνίδι.
Η γνωμη σου γιαυτο Αντωνη;Μηπως παραπαει;
Δεν το έχω δουλέψει – δεν το ξέρω, αλλά έχει περιττά πράγματα και πράγματα που δεν έχει καθόλου.
Όπως είπα και ποιο πάνω, οι κάρτες δεν δουλεύουν σε όλα τα slot, γιατί δεν πάνε όλα τα σήματα εκεί, οπότε χρειάζεσαι κάτι που να μπορείς να το συνδέεις κάπου και να βλέπεις τι γίνεται.
Γενικά ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με αυτές τις καρτούλες, ο Αδάμ μου άλλαξε γνώμη και τις αγόρασα, τις δούλεψα, με βοήθησαν σε κάποια σημεία αρχικού ελέγχου και εστίασης.
Αυτές που έχω και πρότεινε και ο Αδάμ παραπάνω, σου λένε και κάποιες λύσεις σε σχέση με τις άλλες που απλά σου δίνουν κωδικό. Όπως και να έχει τα εργαλεία που αγοράζεις το ένα συμπληρώνει το άλλο, πχ αγόρασα πριν λίγο καιρό παλμογράφο, για τον οποίο έλεγα ¨σιγά μην τον δουλέψω στους Η/Υ¨ και όμως τον έχω μόνιμα στο ON ακόμα και για μετρήσεις που θα έκανα με πολύμετρο.
Ναι Αντωνη για πες που νομιζεις οτι υστερει η καρτα αυτη(που εμενα μου αρεσε πολυ το σετ) οπως και για τον παλμογραφο που ειπες.
Και εγω εχω αλλα στις μετρησεις σε λαπτοπ χρησιμοποιω πολυμετρο.Θα με βοηθησει σε κατι η χρηση παλμογραφου;
Διαφορά στην τιμή, πληρώνεις το βραχιόλι και το psu tester.
Πρέπει να φτιάξεις καλωδιάκια, για να την συνδέσεις στο LPC.
Δεν ξεκινάει πριν το pc. Δεν ξέρω πως δουλεύει η συγκεκριμένη, αλλά η δικιά μου έχει επιλογή και την ρυθμίζεις με ποιο bios να ξεκινήσει την ανάλυση.
Δεν έχει το smart code που σου λέει που να κατευθυνθείς.
Το ξαναλέω δεν την έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη σχετικά με το λογισμικό της, που είναι το παν για την διάγνωση.
Αν ήταν λίγο φτηνότερη θα την έπαιρνα να την δοκιμάσω.
Όπως είπα και πριν όλα τα εργαλεία συμπληρώνουν το ένα το άλλο.
Πχ αν σου λέει, η κάρτα, ότι δεν τρέχει το bios πως θα το τσεκάρεις?
ή θα κάνεις reprogram το bios οπότε χρειάζεσαι έναν Programmer ή για να δεις αν μιλάει το bios με το SIO θα χρειαστείς παλμογράφο (είναι SPI) ή πολύμετρο (αν και κατέληξα ότι με τον παλμογράφο είναι πολύ καλύτερα να βλέπεις τα σήματα).
Για να βλέπεις ακριβώς τι παίζει στο gate ενός mosfet ο παλμογράφος είναι ιδανικός, για το clock, για διάφορα pwm σήματα, έχει εφαρμογές και εγώ τώρα προσπαθώ να τις ανακαλύψω.
Tην πηρα την καρτα..(με επεισες)Οταν ερθει θα δουμε τι γινεται.