-
αυτος ειναι ο πυκνωτης.ζητα εναν για 12αρι μηχανιμα γιατι δεν θυμαμε ποσα μf θελει....θα ξερουν αυτοι να σου πουν κ βλεπεις.κοστος καπου στα 4-5 ευρω................................http://img571.imageshack.us/img571/9...escakqu3ak.jpg
Uploaded with ImageShack.us
-
Ευχαριστώ πολύ Μύρωνα:001_smile:
Αν μου πείτε που είναι θα τον αλλάξω!
Επειδή φοβάμαι το ηλεκτρικό ρεύμα μην ανησυχείτε θα το κλείσω από τον γενικό.
-
δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα πρωτα πρεπει να δεις ποσα μF ειναι ο παλιος και να τον αλαξεις με εναν ιδιο δεν εχουν ολλα τα μηχανηματα τα ιδια μF. τωρα για να τον βρεις πρεπει να ξεβρακωσεις την εξωτερικη μοναδα. Καλητερα να το κανει ενας που να ξερει γιατι ισως και να μην ταιριαζει ακριβως ο παλιως με τον νεο.
-
Ευχαριστώ πολύ Άρη:001_smile:
Μάλλον θα το ρισκάρω να φωνάξω ένα τεχνικό να αλλάξει τον πυκνωτή.
Είναι πιθανόν να παρέδωσε με τόσες πτώσεις της ασφάλειας.
Παίζει ρόλο που γυρνάει ο ανεμιστήρας της εξωτερικής μονάδας σε περίπτωση χαλασμένου πυκνωτή?
-
τον πυκνωτη θα τον βρεις αν λυσεις τα καπακια της εξωτερικης εκει που ειναι τα ηλεκτρικα του...βλεπεις ποσα μf ειναι ο παλιος κ πας σε ενα απο τα γνωστα μαγαζια σολδατος,εψεμ,κοντες κλπ κ περνεις εναν ιδιο.κ βαζεις τα 3 φισακια που εχει οπως κ στον παλιο αφου εχεις κατεβασει γενικο......σε μηχανιμα φιλης μου το εβαζα στην θερμανση ξεκιναγε για δευτερα το μοτερ εκοβε αλλα η φτεροτη γυρναγε κανονικα κ μετα απο αλλαγη πυκνωτη ολα κομπλε.....κανε αυτο για αρχη η φωναξε τεχνικο να το κανει αν δεν μπορεις κ βλεπεις μετα...αλλα δεν μας λες κ περιοχη μπας κ ειναι κανα παιδι κοντα σου κ μπορεσει να περασει να το δει
-
Ευχαριστώ πολύ Μύρωνα:001_smile:
Μένω μακριά αλλιώς κάπως θα τα καταφέρναμε να με εξυπηρετήσει κάποιος από εδώ.
Τα ίδια κάνει και το δικό μου κλιματιστικό.
Ακούγεται και ο συμπιεστής να σφυρίζει ανατριχιαστικά και πέφτει η ασφάλεια.
Το καλύτερο είναι να πληρώσω για έναν πυκνωτή και τα εργατικά παρά να πάω ψάχνοντας.
Δεν έχω πρόβλημα να φωνάξω τεχνικό και να πληρώσω την εργασία του,το πρόβλημα είναι να βρω!
Και να μην με κοροιδέψει:001_smile:βγάζοντας το ένα και το άλλο στην μέση
-
Ηρα εαν θυμαμαι καλα ο πυκνωτης ειναι η 45 η50 μf
καπου στο 15ευρω να υπολογιζεις..
ευκολος ειναι να τον αλλαξεις αλλα θα πρεπει να προσεξεις πολυ κατα το βγαλσιμο του να μην εχει ρευμα και σε χτυπησει..
γιατι ο πυκνωτης ως γνωστον ειναι μια (ΑΠΟΘΗΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ)
-
Ευχαριστώ πολύ Ανδρέα:001_smile:
Όταν λες 15 ευρώ εννοείς το κόστος του πυκνωτή?
Σε ποιο από τα κουτιά είναι,αυτό πάνω από τα ρακορ του ψυκτικού ή το άλλο πάνω?
-
αν εννοεις 15 ευρω μονο για τον πυκνωτη με τιποτα....τουλαχιστον οχι εδω αθηνα....πανω απο 6 ευρω δεν εχει στα μαγαζια με ψυκτικα παντα.
-
Ε οσο εχει τελος παντον...
Εδω στην επαρχια μυρωνα τον πληρωνουμε 2 φορες ασε...
παντος ηρα θελει προσοχη καλυτερα να φωναξεις εναν τεχνικο να σου κανει την δουλεια αυτη να στο μετρησει κ'ολλας απο φρεον και γενικα να ρηξει μια ματια σε ολα....
πες ωμος και την περιοχη που εισαι να πεταχτει καποιος απο τους τεχνικους εδω μεσα αν ειναι κοντα να μπορεσει να σε εξυπηρετησει....