Καλημερα ευχαριστω πολυ θα το ελεγξω και θα σας πω τα αποτελεσματα.
μακαρι να ειναι αυτο το προβλημα που με ταλαιπωρει τοσους μηνες.
παντως ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Printable View
Καλημερα ευχαριστω πολυ θα το ελεγξω και θα σας πω τα αποτελεσματα.
μακαρι να ειναι αυτο το προβλημα που με ταλαιπωρει τοσους μηνες.
παντως ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας την πλακέτα σε ειδικό να το δει και εκτός αντίστασης που η ίδια να έχει πρόβλημα (μπορεί να σου πει ή από την πείρα του) να εντοπίσει άλλα προβλήματα στην πλακέτα που εμείς δεν τα βλέπουμε .
Π.χ. εμένα μου φαίνονται ύποπτοι κάποιοι μεγάλοι πυκνωτές που επάνω (στο κεφάλι) έχουν κάτι άσπρες αποχρώσεις σαν οξειδώσεις κτλ Το ίδιο σε κάποιους λεπτούς "διαδρόμους" της πλακέτας όπου φαίνονται "ταλαιπωρημένοι"
Ο ηλεκτρονικός θα μπορέσει να εκτιμήσει και να σου πει στο περίπου ποια είναι η αιτία που ζορίστηκε η πλακέτα (που μπορεί να προέρχεται από δευτερεύον πρόβλημα εκτός πλακέτας ) για τις περιοχές που εξετάζει κτλ
Υ,Γ το ψυγείο όταν το βάλεις στην θέση του ... να αφήσεις περιθώριο από τον τοίχο 6cm τουλάχιστον να αερίζεται καλά ... το γράφει ρητά στο σχεδιάγραμμα.
Καλή συνέχεια.
Καλησπερα σε ολους τους φιλους.
νεοτερα απο το θριλερ με το ψυγειο εχουν ως εξης..
αλλαχτηκε η υποπτη αντισταση και ω του θαυματος το φυγειο λειτουργει κανονικα απο το
προηγουμενο σαββατο 2-3-2013. δηλαδη εχει κλεισει ηδη 10 μερες και συναχιζει κανονικα.
οποτε θα ηθελα να εκφρασω τις καλυτερες ευχες μου σε οσους βοηθησαν, ενα μεγαλο ευχαριστω
και μακαρι να μπορουσα να φανω χρησιμος σε καποιον αλλον.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.