Έβαλα μία άλλη BY255 που είχα αλλά δεν ξεκινάει. Τα 96V δεν υπάρχουν...
Printable View
Έβαλα μία άλλη BY255 που είχα αλλά δεν ξεκινάει. Τα 96V δεν υπάρχουν...
Βάλλε καλύτερα μια by299, ξεκίνα με το τροφοδοτικό ξανά fet, αντιστάσεις (στο πρωτεύων).
Τελικά για λίγο χάρηκες, μια χαρά είναι και η by255 (είδα τα χαρακτηριστικά της)
Ναι ρε φίλε εκεί που είπα θα τη παραδώσω, άντε πάλι απ την αρχή... Πάντως standby έχει και ακούει από το τηλεκοντρολ...
Δες αυτά αν είναι οκ.
Συνημμένο Αρχείο 34733
Δεν είναι ΟΚ, όντως όλα είναι κομμένα ενώ το FET βραχυκυκλωμένο
Τα άλλαξα και έκανε πάλι μπαμ και έκαψε την αντίσταση 3616 και μπορεί να έχει και το FET
Κοίτα πολύ πιθανόν να έχει φάει αρκετά τώρα, θα κάνεις ενδελεχή έλεγχο εξαρτημάτων πρώτα και μετά θα κάνεις την δικιμή.
Στην τωρινή περίπτωση σου σε ΟΛΟ το πρωτεύων.
Επίσης ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί η γείωση της τηλεόρασης μπορεί και να σε σκοτώσει (ακόμα και του δευτερεύων),
για να είσαι ποιο σίγουρος όταν κάνεις μετρήσεις με τάση
μέτρα με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι και αν ανάβει στην γείωση (δεν έχει σχέση πρωτεύων με δευτερεύων στην δικιά σου)
αντέστρεψε την πρίζα των 220.
Υγ.
Δες και το L5620 μήπως άνοιξε από το σκάσιμο της διόδου.
Σπύρο σ' ευχαριστώ πολύ όπως και τον Νικό και τον Αποστόλη... Θα ελέγξω όσα μου είπες και ο Θεός βοηθός!
Βρίσκω ότι βραχυκυκλώνει το D του FET με τη ψύκτρα και η ψύκτρα γειώνεται... Ακόμα και σε καινούργιο FET που έχω πάλι βραχυκυκλώνει. Στο δικό του FET δεν βραχυκυκλώνει και είναι και τα δύο IRF822, μάλλον πρέπει να βάλω μικα ε?
Κάτι συμβαίνει αντί για 96V έχω 45V. άλλαξα τους πυκνωτές αλλά πάλι τα ίδια...