To pin13 είναι το control της τροφοδοσίας του panel, από ότι έγραψες ποιο πάνω εκεί έχεις 0 αν έχεις H τότε ok,
Άλκη η t-con δεν υπάρχει στο σχέδιο βάλε μια photo να το δω.
Printable View
To pin13 είναι το control της τροφοδοσίας του panel, από ότι έγραψες ποιο πάνω εκεί έχεις 0 αν έχεις H τότε ok,
Άλκη η t-con δεν υπάρχει στο σχέδιο βάλε μια photo να το δω.
ηταν 0v μεχρι που αλλαξα την ps7000 τωρα εχει 3,4v σταθερα οταν αναβει το backlight.
Συνημμένο Αρχείο 23824
Sorry έβαλα και τα γυαλιά μου και τίποτα:biggrin:, δείχνει σαν ασφάλεια αυτό.
Εχεις βαλει τα γυαλια σε ολους οποτε ειναι ο μονος τροπος να σου βαλει καποιος τα γυαλια:biggrin: Σωστα για ασφαλεια λεει και το θεμα ειναι αν την βραχυκυκλωσω τι θα γινει. Λιγο ψαξιμο στο google αλλοι τη λενε αντισταση και αλλοι διοδο. Τι λες να κανω?
Αν είναι ασφάλεια μέτρα ωμικά τις δυο άκρες τις αν δεν έχεις διαρροή βάλε ένα κομματάκι πολύ ψιλό σύρμα ή μια φωτογραφία από αυτήν να σου πω την γνώμη μου.
βρηκα την φωτογραφια στο ShopJimmy γιατι ειναι ποιο καθαρηΣυνημμένο Αρχείο 23828
Τη τάση και τη αντίσταση έχεις στις δυο μεριές τις?
ταση στην μια μερια ο,46ν και αντισταση στο απειρο
(*)Και από τις δυο μεριές άπειρο :
αν σου ανεβαίνουν τα 5V στην t-con, τότε αν είναι ασφάλεια από την μια μεριά πρέπει να μετράς τα 5V,
αν τα έχεις και ισχύει το * τότε άλλαξε την με ένα πολύ ψιλό σύρμα.
ok το εκανα αλλα δεν αλλαξε τπτ εκτος οτι εχω ταση 0,46ν και στις δυο μεριες. στην ασφαλεια που εβγαλα εκανα ωμομετρηση και ειναι καμενη.
τι κανουμε τωρα?