Ρε φίλε είσαι σοβαρός ή μας δουλεύεις?
To discman κάνει 25€ και εσύ έδωσες 56€ για ένα ανταλλακτικό το οποίο δεν ξέρεις αν δουλεύει κιόλας?
Αν δεν γελάσω μ'αυτό, με τι θα γελάσω?
Printable View
Ρε φίλε είσαι σοβαρός ή μας δουλεύεις?
To discman κάνει 25€ και εσύ έδωσες 56€ για ένα ανταλλακτικό το οποίο δεν ξέρεις αν δουλεύει κιόλας?
Αν δεν γελάσω μ'αυτό, με τι θα γελάσω?
Ναι αλλα θα εχει την χαρα της επισκευης, παντος εσενα θελουμε πελατη για να ανοιξουμε κανα μαγαζι με επισκευες.
Ναι, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί! :001_tongue:
Συνημμένο Αρχείο 9893 πως τν αντικαθιστω? δειχνει να εχει κατι σαν κλιπ απο πανω... τι κανω???
Συνηθως ειτε εχουν 2 αυτακια αριστερα δεξια που τα τραβας πανω ή ολο το πανω μερος το σηκωνεις και απελευθερωνεται η καλωδιοταινια της κεφαλής.(η φωτογραφια πουβαλες δεν φαινεται καλα για περισσοτερες λεπτομερειες)
Ξανακουμπωνουν αρκει να μην τα σπασεις και βγαινει η ταινια μετα.
Στειλε μου το μαζι με το ανταλλακτικο να στο φτιαξω .Θα σου παρω εργασια 32,98 USD ή 23,99€
εδωσες και 56€
συνολο 79,99€
Ξεχασα,θα χρεωνει και μεταφορικα ο τυπος ,αρα υπολογισε + 20€ περιπου.
συνολο 99,99€
για ονομα θεου ...... μα δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει ..... δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να κανουμε ....
ρε κουμπαρε ....να σου αγορασω ενα ιδιο ντισκμαν καινουργιο να στο κανω δωρω να τελειωνουμε ????
δεν προκειται να μαθεις τιποτα αλλαζωντας μια κολοκεφαλη .....δεν θα δουλεψει ποτε αυτο παρτο χαμπαρι ....
νιπτω τας χειρας μου και αποχωρω ,,,,,,, εφαγα φρικη με αυτη την ιστορια
Εγώ πιστεύω ότι ο Ζάνε θέλει να το φτιάξει για άλλους λόγους, πέρα από το οικονομικό. Ίσως για συναισθηματικούς. Ίσως κάτι τον δένει μ' αυτή τη συσκευή. Γι αυτό και επιμένει...