Θα με λωλάνει το μηχάνημα. Κούμπωσα τώρα πάλι τα καλώδια και ανοίγει κανονικά. Δοκιμάζω εγκατάσταση windows και σου λέω σε λίγο
Printable View
Θα με λωλάνει το μηχάνημα. Κούμπωσα τώρα πάλι τα καλώδια και ανοίγει κανονικά. Δοκιμάζω εγκατάσταση windows και σου λέω σε λίγο
Και πάμε πάλι...
Όταν έκανα να ποστ #52 έκανε τα εξής:
DVD,HDD συνδεμένα: σβήνει αφού ξεκινήσει εγκατάσταση win(στο λεπτό περίπου)
Μετά από δύο δοκιμές, αφαιρώ το DVD, σβήνει στα 4 sec
3-4 δοκιμές αφαιρώ τον δίσκο, μένει αναμμένο
3-4 δοκιμές με usb, ξεκινάει να φορτώνει ubuntu, κλείνει μετά από περίπου 30 sec.
Βγάζω το τροφοδοτικό για μισή ώρα(πετάχτηκα για μια δουλειά).
Δοκιμάζω ξανά με usb φορτώνει το live κανονικά.
3 δοκιμές κανονικά, συνδέω και τον δίσκο, και μου φορτώνει το live ok.(βλέπω και δίσκο)
Συνδέω και το DVD και αυτή την στιγμή κάνω εγκατάσταση windows.
Τον ανεμιστήρα τον σύνδεσες; Τι θερμοκρασίες έχεις;
Γιατί λωλέ Δημήτρη...:w00t: αγνοείς αυτά που σου γράφουμε;
Φαίνεται από σκράπ το 'κονόμισες το μηχάνημα και προσπαθείς να κάνεις να παίξει!
Όλη η χωλέρα που φαίνεται και και αυτή που δεν φαίνεται στο μπορντ από τους καφέδες και τις ζάχαρες που έχει επάνω του
σου κάνει όλα αυτά που λες
δηλ ένα αόρατο φιλμ στους κονέκτορες στον δίσκο στο DVD στις τροφοδοσίες κλπ κάνει την μια να παίζει και την άλλη όχι
βγάλτα όλα (ότι βγαίνει CPU μνήμες κλπ) τα πάντα όλα και κάνε του ένα καλό πλήσιμο με νερό και απορηπαντικό με ένα πινέλο και καλό ξέπλημα και στέγνωσε το
το ίδιο και στα καλώδια και τους κονέκτορες
ή αν έχεις καθαριστικό σπρέυ χωρίς λάδι
Δεν το είχα βγάλει καθόλου.Μόλις τέλειωσα και με τις πρώτες ενημερώσεις των windows. Αυτή την στιγμή όλα οκ. Για θερμοκρασίες θα ανεβάσω ποστ το βράδυ( πρέπει να πάω να πάρω τον μικρό-baby sitting)
Νίκο όπως έχω αναφέρει και φαίνεται(δεν είμαι γνώστης). Το λάπτοπ μου το έφερε ένας γνωστός και από ότι μου είπε το είχε παρατημένο. Επειδή θέλω να ασχοληθώ με τα ηλεκτρονικά, είπα να το πιάσω και να δω τι θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την μέχρι τωρα βοήθεια.
Αδάμ, μέχρι 59 βαθμούς το μέγιστο αυτή την στιγμή ειναι στους 45( Βάσει real temp GT 3.70)
Λοιπόν, μέχρι και σήμερα το λαπτοπ παίζει κανονικά(καθάρισα και τις θύρες usb που είχανε αρκετό πράγμα μέσα) οπότε και κλείνουμε το θέμα.
Τελευταία ερώτηση μόνο:
έχει κανένας τα σχηματικά για τις μητρικές:
Μ730 1P-0079500-8040
MBX-160 1P-0071500-6010