Kλασικη περιπτωση βλαβης..
Τελικα το ξανααλαξα δεν μου το καιει πλεον(μεχρι τωρα τουλαχιστον).Λειπουν ομως καναδυο εξαρτηματα ακομη αλλα το αφηνω οπως ειναι προς το παρoν.Δεν θελω να ζορισω την τυχη μου και να το ξανακαψει.
Printable View
Kλασικη περιπτωση βλαβης..
Τελικα το ξανααλαξα δεν μου το καιει πλεον(μεχρι τωρα τουλαχιστον).Λειπουν ομως καναδυο εξαρτηματα ακομη αλλα το αφηνω οπως ειναι προς το παρoν.Δεν θελω να ζορισω την τυχη μου και να το ξανακαψει.
Εχω φτασει στο σημειο που εχω 17Ωμ στο 3VPCU και δεν μπορω να βρω τι φταιει.Εχω βγαλει τα παντα που ειναι παραλληλα σ'αυτη την γραμμη αλλα τιποτα δεν το βρισκω.
Μόνο στα 3.3 έχεις πρόβλημα, οι υπόλοιπες είναι εντάξει ρε θηρίο?
Τα 3VPCU πάνε σε καμιά δεκαριά σελίδες έβγαλες από αυτές τις σελίδες όσα εμπλέκονται και πάλι τίποτα? Το wpc το άλλαξες, έχεις βγάλει το isl (3.3/5V), το charger?
Αστα Αντωνη:Εβγαλα οτι πυκνωτες ειχε επανω τα 3VPCU, εχω βγαλει το wpc,εχω βγαλει το isl ,το charger δεν θελει βγαλσιμο γιατι παιρνει μεσω μιας αντιστασης 100ΚΩ ,τιποτα και παλι τιποτα..Μεχρι το RTC και τα LED εχω ελεγξει αλλα εκει: Εχω 17Ω στα 3VPCU.
Πλεον μου την εδωσε και δεν ξανακολλαω οτι εχω ξεκολλησει αφου δεν βλεπω να γινεται..Το μεσημερι το συναρμολογησα κιολας να μην το βλεπω και μου την δινει.
Πρέπει να έχεις μαζέψει μπόλικο ανταλλακτικό....
Ειχα στην ακρη ενα αλλο acer χαλασμενο οποτε ειχα τα παντα (αν και τελικα δεν εγινε τιποτα )
Μήπως προτού ξεκινήσεις να ψάχνεις για βραχυκύκλωμα είχες ζεστάνει τίποτα πάνω στο board;
Tο ειχα κανει μια ψιλοπροθερμανση στους 50 βαθμους.Για την ακριβεια το ειχα βαλει για κανενα πενταλεπτο επανω στο καλοριφερ λαδιου επειδη δεν εβλεπα τον λογο να χρησιμοποιησω το κανονικο preheater για να ξεκολλησω ενα μοσφετ η ενα πυκνωτακι..
Γιατι ρωτας;Σκεφτεσαι τιποτα;
Y.Γ Και τελειως κρυο τα ιδια δειχνει.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι και στα layers της πλακετας το βραχυκλωμα.
Αυτο συμβαινει συνηθως κοντα στο φις αν ειναι κολλημενο στην πλακετα.
Με θερμικη καμερα ειναι ευκολο σχετικα να το βρεις.
πραγματι....η θερμικη καμερα ειναι το πιο hi-tech εργαλειο για να βρεις ενα βραχυκλωμα σε μια πλακετα
εγω εχω την flir one second gen για ios