σωστοοςςςςς... δοκιμασε και philips κωδικο αν ειναι παλιο και δεν εχει για vestel ,funai, πολες τετοιες δουλευουν και με philips :wiink:
Printable View
σωστοοςςςςς... δοκιμασε και philips κωδικο αν ειναι παλιο και δεν εχει για vestel ,funai, πολες τετοιες δουλευουν και με philips :wiink:
Αν βγαίνουν όλες οι τάσεις κανονικά τότε η τηλεόραση είναι on και όχι sb, μέτρα και τη τάσεις έχεις εκεί που σου έχω κυκλώσει (είναι στο deflection_pdf).
Συνημμένο Αρχείο 32357
Φώτη σε μερικές τέτοιες όταν είναι on ψηλοανάβει το led μπροστά.
Παιδιά βρήκα ένα τηλεκοντρόλ και βλέπω ότι η tv δουλεύει κανονικά...
Δηλαδή με το που την βάζω στην πρίζα παει σε stand by και πρέπει να πατήσω απ το τηλεκοντρόλ για να ανοίξει... Απο τα κουμπιά της τηελόρασης δεν έκανε τίποτα και υπέθεσα ότι είναι χαλασμένη...
Δηλαδή δεν είχε τίποτα... Απλά ήθελε το τηλεκοντρόλ της... Τι να πω
Τι έχετε να πείτε για την βλακεία που με δέρνει??? :001_rolleyes:
Μπες μεσα στο μενου και κανε το child on σε off για να τη δουλευεις με τα πληκτρα της τηλεορασης.
Το έκανα ήδη φίλε μου!
Ναί ρε γαμώτο... Πραγματικά ξενέρωσα.. Αφού τώρα ψάχνω χαλασμένη τηλεόραση να βάλω το χεράκι μου...
Τι να πω.. Χάθηκε το τηλεκοντρόλ και νόμιζαν ότι χάλασε η τηλεόραση επειδή δεν άνοιγε απο τα κουμπιά της. Και έπαθα κι εγώ το ίδιο...
Δεν μου έχει τύχει να έχει τηλεόραση στο μενού της να κλειδώνουν τα κουμπιά, γι αυτό δεν πήγε το μυαλό μου...
Ααααχχχ... Τεσπα
Παιδιά ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να "επισκευάσω"(εδώ γελάμε!) αυτή την τηλεόραση!
Να στε καλά παιδιά. :)
Εντάξει εκτός από την δικιά μας βοήθεια, είχες και λίγη από το υπερπέραν.
Αστειευόμουν ρε εννοούσα ότι συνωμότησε το σύμπαν για να φτιάξεις ("φτιαχτεί"-"δεν την χάλασες") την τηλεόραση.