Αποστόλη το αυτοκόλλητο με το Νο του Μ/Υ λείπει από πάνω του και δεν μπορώ να τσεκάρω και αυτών αν είναι ο ίδιος
το Νο του Μ/Τ Τ801.Ίδιο το βλέπω BCK-07-DE7 για τσέκαρε το και εσύ
Συνημμένο Αρχείο 33559Συνημμένο Αρχείο 33560
Printable View
Αποστόλη το αυτοκόλλητο με το Νο του Μ/Υ λείπει από πάνω του και δεν μπορώ να τσεκάρω και αυτών αν είναι ο ίδιος
το Νο του Μ/Τ Τ801.Ίδιο το βλέπω BCK-07-DE7 για τσέκαρε το και εσύ
Συνημμένο Αρχείο 33559Συνημμένο Αρχείο 33560
Άρα θέλεις το ΚΑ......RTH , μάλλον εκεί την πάτησε ο προηγούμενος.
Αποστόλη μια βοήθεια ακόμη......
όλο το Νο όπως είναι γραμμένο στο σχέδιο ( KA5Q0765RTH-YDTU )το χτύπησα στο eBay και δεν μπόρεσε να το βρει αφαίρεσα από το τέλος μερικά από τα γράμματα αυτά ( H-YDTU ) και χτύπησα το υπόλοιπο το Νο αυτό ( KA5Q0765RT ) και μου έβγαλε μερικά ολοκληρωμένα αν το παραγγείλω έτσι KA5Q0765RT θα κάνει ??
Χωρίς το Η ταιριάζει πιο πολύ με αυτό που έχεις, ρώτα την aswo αν το έχει ή κάνε μια δοκιμή,
Αποστόλη εγώ παρήγγειλα αυτό KA5Q0765RTH απο την aswo και τελικα μου φέραν αυτό KA5Q0765RT χωρίς να έχει το Η
το εβαλα επάνω και η τηλεόραση άνοιξε κανονικά
τελικά αποδείχτηκε πώς ο προηγούμενος την έκανε την μ.....α και έβαλε ότι είχε..... πάνω ( άσχετο ) και με παιδεύει τόσο καιρό χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, κόντεψε να με χαζέψει αυτή η τν αν και ήταν τόσο απλό.
πάντως σε παραδέχομαι φίλε μου που την κατάλαβες την δουλειά .... εγώ ακόμα θα έψαχνα να βρω τι συμβαίνει.
Αποστόλη σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, και όλους τους φίλους που βοήθησαν ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπω, ( Αποστόλης1 , A-tech , ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ , fotisp2 , jakektm , takisegio ).
παίδες και πάλη σας ευχαριστώ όλους
Υπερβολές! και εσύ το σκέφτηκες, αλλά εργαζόμενος υπό πίεση δεν συνεκτίμησες όλα τα δεδομένα.