-
οκ αλλα ποιο ειναι το smd αν λες για το ic 6700 ( stv9379) αυτο εχει πει και ο νικος ποιο πανω τοτε αυτο δεν ειναι smd αν ειναι καποιο αλλο πες γιατι δεν ξερω για ποιο λες και το D BOARD δεν εχει επανω του η απο κατω καποιο smd
οσο για τον μ/τ εχει εναν και μοναδικο ο χαρης και μου τον εχει κρατηση εχει και τα γνησια τρανζιστορ απλα περιμενω να παω να μετρησω τον παλιο ο οποιος ειναι οντως ακριβουτσικος
σε ευχαριστω πολυ για την μεχρι τωρα βοηθεια και για το οτι με αφηνεις να χρησημοποιησω το ονομα σου
-
Ok δες πρώτα το μετά/τιστη και τα λεμέ ξανά
-
λοιπον πηγα και τον μετρησα στον Βασιλειαδη ο μ/τ βγαζει υψηλη αλλα αν ειναι πληρως οκ δεν το ξερει οποτε σκεφτομαι πριν τον αλλαξω να τον βαλω επανω να αλλαξω και το καμμενο τρανζιστορ υψηλης και να δω τι γινεται
-
λοιπον εχω νεα μετα την αλλαγη των 2 τρανζιστορ η tv αναψε αλλα τωρα η εικονα παιζει πανω κατω αυτο οφειλεται στα τρανζιστορ που δεν ειναι γνησια η στο stv 9379 το οποιο και αυτο ειναι αλλαγμενο και οχι γνησιο
καποια βοηθεια παρακαλω
-
1 Συνημμένο(α)
λοιπον η tv τελικα παιζει το προβλημα ηταν οτι απλα ειχα ξεχαση να βαλω την πλακετα με τα scart που εχει πισω οταν την εβαλα σταματησε να τρεμοπαιζει η εικονα αλλα τωρα εχει ελαφρος παρσινωπη εικοαν και εχει ανοιξη καπως η εικονα και καλυπτη στα ακρα το αρχικο γραμμα απο το λογοτυπο του καθε καναλιου ανεβαζω και μια φωτο για να με βοηθησεται αν θελετε Συνημμένο Αρχείο 24888
-
Μήπως πείραξες το screen του Μετα/στη είναι πάνω στην πλακέτακι τις οθόνης
-
την πλακετα τις οθονης την ειχα βγαλει για να μετρησω τον μ/τ αλλα δεν εχω πειραξη τιποτα πανω σε αυτην μηπως εχει να κανει μετα ανταλακτικα που εβαλα και τα οποια δεν ειναι γνησια εχψ κρατηση το ολοκληρωμενο του vertical το οποιο απο οτι φαινεται ηταν καλο υπαρχει τετοια περιπτωση η μηπως [ρεπει να κανω κατι μεσα απο service menu;
-
Κοίταξε γύρω γύρω από τον μετασ/στη μήπως έχει ζεματιστή κάτι και έχει ανοίξει η οθόνη περισσότερο για αντιστάσεις οι πυκνωτές πολυεστερικούς
Αν όχι για το πράσινο χρώμα ψάξε στο πλακετακι τις οθόνης μήπως υπάρχει κάτι χαλασμένο αλλιώς μπαίνεις στο service mode και το διορθώνεις .Πάντως από την φωτογραφία που ανέβασες
Έμενα πάντως μου φαίνετε ότι το ξεχείλωμα τις οθόνης δεν είναι θέμα service mode διότι αγαπητέ δεν άλλαξες κάποιο ολοκληρωμένο έτσι ώστε να χάσει τις αρχικές ρυθμίσεις
Άσε που επίσης η φωτογραφία που ανέβασες μου κάνει για οθόνη
Για να δούμε θα κράτηση η θα στο ξανά κάψει
-
λες οτι μπορει να εχει φαει την οθονη και γιαυτο να εκαψε τα υψηλης; αποκλειουμε να μην παιζουν καλα τα υψηλης και το vertical που οπως ειπα δεν ειναι γνησια ; σε ποσο χρονο μπορει να το καψει ξανα ετσι για να την τεσταρω ; σε ευχαριστω παρα πολυ για την μεχρι τωρα βοηθεια που μου εχεις δωσει
-
Κοίτα ορισμένες φορές τα ιμιτασιόν ανταλλακτικά ανάλογος την χωρά προέλευσης και την εταιρία μπορεί να βγουν σωστά και να μην έχουν πρόβλημα
Ειδικά όμως στις Sony πολλές φορές τα μη γνήσια δεν συμπεριφέρονται σωστά με αποτέλεσμα να έχεις λάθος διάγνωση
Στη περίπτωση σου δεν νομίζω ότι φταίει το ολοκληρωμένο του βερτικαλ τώρα το υψηλής που έβαλες αν δεν είναι γνήσιο δεν ξέρω τη ακριβώς οδήγηση μπορεί να κάνει ένα είναι σίγουρο αν στο ξανά κάψει ότι έχεις κάπου πρόβλημα
Στο συλλέκτη της υψηλής του τρανζίστορ τη τάση παίρνεις όταν μετράς και πόσο σου δείχνει έχεις δει αν η ψυχτρα ζεσταίνετε περισσότερο από ότι πρέπει το δάκτυλο σου δέχεται την θερμοκρασία όταν ακουμπάς την ψυχτρα η ζεματά τόσο που δεν μπορείς να ακουμπήσεις