στην εξοδο της γεφυρας επρεπε αν εχω 310V ενω εχω 110 -πηρα μετρηση απο αλλο.που παει το μυαλο σας;;;
Συνημμένο Αρχείο 19881το σχεδιο σχεδον ταιριαζει που εστειλε ο φιλος
Printable View
στην εξοδο της γεφυρας επρεπε αν εχω 310V ενω εχω 110 -πηρα μετρηση απο αλλο.που παει το μυαλο σας;;;
Συνημμένο Αρχείο 19881το σχεδιο σχεδον ταιριαζει που εστειλε ο φιλος
Βραχυκύκλωσε το NTC και ξαναδοκίμασε
το εκανα τπτ δεν αλλαξε.βρηκα φτηνο τροφοδοτικο (μεταχειρισμενο) οποτε θα το βαλω.με την γεφυρα στον αερα εχω την ταση της ΔΕΗ -με την γεφυρα εχω 110 και βγαζοντας τον πυκνωτη στον αερα παλι 110.βαρεθηκα ισως ειναι ετσι κατασκευασμενα ωστε να μην επισκευαζονται ευκολα .Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν.τα λεμε σε μελλοντικα post.........
Σιγά ρε φίλε. από πού δίνεις τροφοδοσία;
απο την μπριζα
τι εννοεις;;
Και βάζοντας τη γέφυρα η τάση της μπριζας γίνεται 110...
εννοω την εξοδο μεχρι τον Μ/Τ ενω το αλλο που μετρησα ειχε στον πυκνωτη 310 και στον Μ/Τ επισης το ιδιο
Άμα καταφέρουμε να συννενοηθούμε...
βαζω το τροφοδοτικο στην μπριζα και εχωεκτος την γεφυρα,στα ακρα των πηνιων (που συνδεεται η γεφυρα ) εχω την ταση του δικτυου 237V.Βαζοντας την γεφυρα εχω 110 Vdc στο μεγαλο πυκνωτη.στο αλλο που μετρησα η ταση στο πυκνωτη ειναι 310Vdc. καταλαβες τωρα;;;
Δηλαδη οταν εβγαλες την γεφυρα, εβαλες την ταση ΔΕΗ στην εισοδο και εφτασε μεχρι την εισοδο της γεφυρας η την εβαλες μετα την γεφυρα;