Ε να μην παει,γερμανοι ειναι αυτοι..
Printable View
Ε να μην παει,γερμανοι ειναι αυτοι..
καλησπέρα καλό μηνα και καλή σαρρακοστή ,
νομίζω καλό μηχάνημα για reball (σε σχέση τιμής παντα ) : scotle hr6000 ή achi hr 6000
η περιέργεια μου είναι η ολα ειναι πανομοιότυπα , βλεπε honton \ scotle \achi (ακόμα και τα χρώματα \πλαστικά ;;
Παιδια θα βγω off topic , αλλα επειδη ειδα οτι μιλατε για reflow , reballing κ.λ.π ειπα να το τολμησω.
Εδω και λιγο καιρο λογω απολυσης απο την δουλεια μου ( εκλεισε η εταιρεια) προσπαθω να επαναδραστηριοποιηθω στο service Η/Υ κινητων κ.λ.π , δουλεια που εκανα και πριν απο αρκετα χρονια..
Θα ηθελα λοιπον να κανω συνεργασια με καποιον φιλο που μπορει να αναλαβει τις περιπτωσεις reballing αλλα και γενικοτερα μια συνεργασια με σκοπο το αμοιβαιο συμφερον ..
Βρισκομαι Αθηνα στο Περιστερι , οποιος θελει ας στειλει ενα ΠΜ να βρεθουμε να πιουμε ενα καφεδακι να τα πουμε .
Μου ηρθε σημερα η νεα GPU.Πριν την κολλησω μετρησα τα κεντρικα pads(στο εσωτερικο τετραγωνο) και τα βρηκα ολα βραχυκυκλωμενα(οπως και οι αλλες δηλαδη) κατι που δεν με ενθουσιασε μπορω να πω.
Την κολλησα και μου κανει ακριβως τα ιδια συμπτωματα..
Μαλλον ειναι καιρος να το δινω πισω..
:head::head::head:
πάντως εγώ λέω να μην την αφήσεις τώρα….
Ε τι ρε Αντωνη μετραω την GPU πριν την κολλησω και μου την δειχνει βραχυκυκλωμενη;;Τι να υποθεσω μετα;Οτι μου εδωσε χαλασμενο τσιπακι ο Κινεζος η οτι ειναι φυσιολογικο να δειχνει ετσι;Αφου και η αλλη καρτα γραφικων που μαλλον(οχι σιγουρα) ειναι καλη τα ιδια μου δειχνει: Βραχυκυκλωμα μεταξυ πηνιου και γης..
Αυτό που θα έλεγα, είναι να ξεκινήσεις βήμα-βήμα από την αρχή να δεις που είναι το πρόβλημα, σαν να ήρθε εχθές το λαπτοπ.