-
καλημερα
οι ασφαλειοαντιστασεις ειναι οκ μετραω και στις 2 00.8ohm οποτε θεωρω οτι ειναι οκ αφου ειναι κατι σαν ασφαλειες αυτες που δεν μετρανε τιποτα εχουν διακοπη ειναι οι R6895 & R6896 ΕΙΝΑΙ 0,47ω 1/4w θα τις παρω σημερα οπως και τα τρανζιστορ υψηλης οπως ειπα το ειναι καμενο και θα δω μηπως στο καταστημα που θα παω εχουν οργανο να μου μετρησουν τον μ/τ
αν υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω μεχρι να παρω ανταλακτικα πειτε μου
-
τους πυκνωτες γυρω αποα υψηλης τους αλλαζω η τους αφηνω ;
-
1 Συνημμένο(α)
Βλέπω ότι η περιοχή σου είναι Καλλιθέα θα πας σε αυτούς
-
1 Συνημμένο(α)
-
τον ξερω τον χαριτων αγοαραζω συχνα εδω και χρονια διαφορα τον εχω ρωτηση εχει και ενα κομματι σε αυτους θα παω σε λιγο απο τον μ/τ λιγο ακριβος βεβαια ο μ/τ αν χρειαστη αλλα δεν μου ειπες αλλαζω πυκνωτακια η μονο οτι εχω βρει χαλασμενο μεχρι τωρα
-
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεις τους πυκνωτές
-
λοιπον πηγα για να μου μετρησουν τον m/t αλλα ο ανθρωπος που κανει αυτη τη δουλεια ελειπε σημερα οποτε θα παω απο δευτερα η τριτη οσο για τα τρανζιστορ υψηλης ειχε μονο τα γνησια sony τιμη 17 ευρω οποτε θα δουμε πρωτα τον μ/τ και μετα θα αποφασισω για τα τρανζιστορ εχω βρει και μη γνησια με 4 ευρω περιπου τα περνω η οχι ;
εννοηται οτι σας ευχαριστω ολους για την μεχρι τωρα βοηθεια που μου εχετε δωσει
-
τα γνήσια θα πάρεις τα άλλα δεν δουλεύουν
-
ok αλεξ θα τι θα γινει και με τον μ/τ και αν ειναι θα τον αλλαξω και αυτον
αν τα παρω και δεν βρω αν ειναι καμμενος ο μ/τ και βαλω μαζι με το παλιο υπαρχει περπτωση να τα καψει και αυτα αν ειναι καμμενος ;
-
Κοίταξε εάν είναι καμένος σίγουρα θέλει αλλαγή ο γνήσιος είναι πανάκριβος σε ισπανικό HR θα το πάρεις από το φίλο μου το χάρη και θα χρησιμοποίησης το επίθετο μου για να σου γίνει μεγαλύτερη έκπτωση
Τώρα σίγουρα θα έχει ζεματιστή και το cmd ολοκληρωμένο στο τυπωμένο το cmd έχεις σταθμο θερμού αέρα για να το αντικαταστήσεις
Σίγουρα στην sony είναι λίγο ακριβό με παραγγελία 3 εργάσιμες από Ολλανδία μπορεί να το έχει και ο φίλος μας ο χάρης πριν το καλοκαίρι που χρειάστηκα δυο κομμάτια είχε φυσικά το γνήσιο σε πολύ καλύτερη τιμή